lauantai 6. marraskuuta 2010

LYSTIKKÄÄT RUNEBERIT

Joskus pitää olla huumoria kokillakin. Runeberinpäivä on vasta helmikuussa, mutta ainahan voi harjoitella ennakkoon,- vai mitä? Järjestäkää yllätys. Ensinkin ainekset yllättävät, maku, mutta muoto on tuttu.

Onko jääkaapissa pötkö lenkkimakkaraa? Se on alku.
 Sitten et tarvitse kuin cheddarjuustoa, sinappia ja ketshuppia.
1
Kuumenna uuni 200 asteeseen. Leikkaa lenkkimakkarasta 6 cm paloja ja asettele palat pystyyn leivinpaperilla päällystetylle pellille.
2
Leikkaa cheddarjuustoviipaleet muotilla lenkin läpimitan kokoisiksi ja aseta lenkin päälle.
Sitten vain uuniin ja paista kypsäksi.
Koristele lopuksi ennen tarjoilua keskelle ketshuppinapilla.

Siinä se, suolainen rehti Ruuneperi !

Ei kommentteja:

Tuorein postaukseni

FLUNSSAAA...

Ruska on mennyt ruosteeseen, ainakin täälläpäin. Tarkoittaa että sade on syönyt värejä ja tuuli pudotellut jo lehtiä maahankin.  Talven tulo...