Monilla kiire vie ajan niin tarkkaan, että
Äitienpäivä tulee kuin puun takaa,
varsinkin jos miespuolisetkin ovat
peukalo keskellä kämmentä. Ei hätää! Tämä syntyy tumpeloltakin.
Ohje kakusta joka on poimittu ELLE lehdestä,
-vaikuttaa pelastukselle kiireeseen, eikö vain?
RUUSUNLEHDILLÄ KORISTELTU, JÄÄDYTETTY
VALKOINEN CHARLOTTE:
Kolmea erimakuista vaaleanväristä jäätelöä
Kolmea erimakuista vaaleanväristä jäätelöä
( esim. vaniljaa, päärynää ja pistaasia)
Hopean värisiä sokerihelmiä
Valkoinen, luomuviljelty ruusu.
1
Täytä korkeareunainen ja pyöreä vuoka eri jäätelöillä tasaisesti.
2
Laita vuoka pakastimeen vähintään kolmeksi tunniksi.
3
Kumoa jäätelö vuoasta tarjoiluvadille. Koristele sokerihelmillä. Irrota varovaisesti ruusun terälehdet
ja asettele niitä valkoisen Charlotten reunoille ja pinnalle.
Tarjoile herkku välittömästi.
Hopean värisiä sokerihelmiä
Valkoinen, luomuviljelty ruusu.
1
Täytä korkeareunainen ja pyöreä vuoka eri jäätelöillä tasaisesti.
2
Laita vuoka pakastimeen vähintään kolmeksi tunniksi.
3
Kumoa jäätelö vuoasta tarjoiluvadille. Koristele sokerihelmillä. Irrota varovaisesti ruusun terälehdet
ja asettele niitä valkoisen Charlotten reunoille ja pinnalle.
Tarjoile herkku välittömästi.
3 kommenttia:
Ihana tämä siun ohjeesi. =)
Miekin juuri (itse) piastelin oman äiskänpäiväkakkuseni. =)
Silloin kun kakun pitäisi onnistua
se lässähtää.
Ainakin miulla.
Ja sähkövatkain joka on vanhempi kuin esikoiseni
teki tenän...
Mutta kai se kakkunen silti tulee huomenna syötyä.
No, tämä kakku on kyllä helppo miestenkin valmistaa, ja on ihan varmasti hyvä, ja kauniskin vielä!
Tällainen..huomenna!
Lähetä kommentti