sunnuntai 25. maaliskuuta 2018

Palmusunnuntai ja kello...

Uninen aamu, vilkaisu ulos, ja totean että sellainen aamu! Lunta saadaan yli oman tarpeen vieläkin. Haukottelen kun oikein laiskansuonta vetää, viimeisen päälle. Nuorenpana tällainen sää oli kimmoke ulos hiihtämään. Sitten se hiljeni kävelylenkkeihin kamera kaulassa, ja nyt en tahdo saada itseäni liikkeelle vaikka aurinko paistaisi ?  ( nyt se ei paista ) .  Niin ne vuodet syö toimintatapoja.
Syytän kyllä yhdeltä osalta töllön viikkoja kestänyttä hiihtobuumia. Kun on puraissut urheilukärpänen, niin minkäs teet, ei malta muuta kuin silmät tapittaa hiihtoja.. Se muu jää pakolla toiseksi vaikka kuinka aurinko helottaisi.

 Mutta aiheessa. Tänään pitäisi liikkua pieniä trulleja. Tämä talo on vaan sellainen talo, että ei tänne trullit eksy. Toisaalta, en muistanut ostaa jemmaan suklaamunia ja kolikoita minulla ei ole kun ihan joskus. En pidä rahaa mukana kaupungilla, sillä ne jostain kumman syystä jää vaikkapa kirpparille ?
Tahi torille, tai halliin ? Altis siis houkutuksille. Siksipä käytän vain korttia ja rahat säästyy tärkeämpään, vaikka sitten siihen siivouspalveluun joka onkin se " ylellisyys " josta olen hyvin tyytyväinen että sen vihdoin otin.


 Pääsiäisen värit ilmestyy vähitellen  olkkariin ja keittiöön. Narsisit kasvaa vaan ikävästi liian nopeasti pituutta - esim.

 Nämä namit ovat viimevuoden kuvasatoa... taisi tulla syötyä? Mämmiä olen ostanut vasta koemielessä. Taidan päätyä Saarioisten pieneen pyöreään, eipähän tule yliherkuttelua. Pullaosastoa saan  varmaan rahkapiirakasta kahvipöytään.. muuta en ole vielä miettinytkään. Ehkä kalaa..?


 Löysin kirpparilta kauan sitten tämän kelopuuhun tehdyn ikonin ja se pääsee joka Pääsiäinen kaapista esille. Olen ihmetellyt aina, miten joku onkin voinut luopua tuosta ikonista? Minusta se on niin kaunis. Vaikka en ortodoksi olekkaan...

 Munavoita päivittelevä tipu. ( ohje sivudadgetissa )

 Munakokoelmani aina Pääsiäisen aikaan.

Ja se kello!
Tuntisiirto kesään päin....
Kuka keksi senkin riesan...
¤ ¤
¤
¤
Maireanna

4 kommenttia:

enkulin käsityöt kirjoitti...

Meilläkään ei ole käynyt virpojia. Harmittaa, koska paikallislehdessä aina monen vuoden ajan moitittiin noidaksi pukeutumista ja nyt ei kukaan uskalla antaa lastensa virpoa. Harmiton ja hauska päivä siis on mennyt pois täältä Nurmeksesta ainakin.Upeita ja keväisiä ovat koristeesi.
Ihanaa Palmusunnuntaita sinulle.

Jael kirjoitti...

Kivoja pääsiäiskoristeita:) Oikein hyvää pääsiäisen odotusta:)

Harakka kirjoitti...

Ihana pääsiäisaiheinen postaus sulle täällä onkin.
Ja älä välitä, lenkit on mullakin jääneet pieneksi, kun selkä taas alkoi kenkkuilla oikein kovastikkin.
Hyvä kun ruokakaupassa pääsen käymään ja sielläkin välillä on jonnekkin istuttava välillä!
Ruuanlaitto on karmivaa, mutta onneksi kotona pääsee välillä selkää lepuuttaan.
Se on taas se kamala issiasoire, joka tulee mun selkäni kulumisesta, ja joku siellä painaa sitä issiashermoa.
Kohta pitää mennä taas laitattuttaan siihen puudutuspiikki, ei tätä muuten kestä kukaan!
Mutta toivottelen sulle nyt oikein hyvää ja leppoisaa Pääsiäisaikaa sinne!

Maireanna kirjoitti...

Kiitos kommenteista tytöt... ja mukavia pääsiäispyhiä. Toivottavasti aurinko tanssii !