perjantai 11. syyskuuta 2015

Kesän huippuhetkiä.


Oli onni päästä hiukan tuulettumaan ainaisen arjen keskeltä. Juna puuskutti kohti etelä-Suomea, sillä pienellä budjetilla varustettuna ei kauas uskalla lähteä.

Juna toi Tampereelle, joka on mielestäni niitä kauneimpia kaupunkeja Suomessa. Oli parituntia aikaa katsella ympärilleen ja löytyi ihan uusia paikkoja joissa en ollut käynyt vielä. Jalat saneli kuitenkin että kauas ei mennä, jos aikoo jatkaa matkaa..
Juna-aseman vieressä oli kaunis puisto jossa kukkapenkit loisti mahtavasti. Vaikka oli aikainen aamupäivä, työntekijät ahersi jo kukkapenkkiä siistimässä.

 Samaisessa puistossa oli tämä kaunis patsas vesialtaan äärellä ja huomioni kiinnitti erikoisesti vesialtaan pohjassa oleva mosaiikki. Se antoi efektin kuin olisi vedessä uiskennellut oikeita kultakaloja!

 Toinen juna tuli asemalle ja matka jatkui. kohti  Turkua. Siellä en tainnut ottaa yhtään kuvaa, vaikka torilla tuli käytyä ainakin. Olin jo aika uupunut koko päivän kestäneestä matkustamisesta, joten en jaksanut kuvata ennenkuin tultiin Naantaliin.
Tuota Aurinkoista ei voinut ohittaa, herätti hyvän mielen.

 Ja tämä, soittojuomala Armas, toinen hyvänmielen tuoja.
( Mutta yövirkkujen paikka, näköjään.. haukotus )


Tämä kuva on jo jonain päivänä jolloin seikkailtiin Naantalin satamassa. Taustalla hyviä ruokapaikkoja.

 Tässä varsinainen viikon oleskelupaikkamme. Naantalin Spa...


Hieno paikka, viisi tähteä saa meiltäkin. Mutta loppujen lopuksi, liiankin hieno. Marmori kylppärissä oli mielestäni kylmänkalsea. Mutta hienohan se oli, en kiellä. Joka sellaiseen on tottunut, niin tuskin sitä huomaa.. pitää itsestään selvyytenä.

¤  ¤
i

Itse pidän kodikkaasta,
tavallisesta,
hellalla
pyttipannua,
....
tiskialtaassa
 jäähtymässä 
mansikkakiisseliä.
Sitä tavallista !

¤ ¤
I

Mukavaa Perjantaita!

Maireanna

Ei kommentteja:

Tuorein postaukseni

FLUNSSAAA...

Ruska on mennyt ruosteeseen, ainakin täälläpäin. Tarkoittaa että sade on syönyt värejä ja tuuli pudotellut jo lehtiä maahankin.  Talven tulo...