torstai 5. syyskuuta 2013

Pitsa vaihtui puuroon..

 Sain kurinpalautuksen vihdoinkin. Vielä viikko sitten laitoin ruokaa suurella sydämellä, eli kermalla, voilla, ruskistamisella, sillä kaikella ihanalla joka makunystyröitä helli. Tämäkin pizza! Syntisen hyvää.. pohja erikoisesti. Ja siinä oli vaan 2 dl vettä, ½ pussia hiivaa, ja 5 dl Myllyn Parasta Pizzajauhoja. Pohjan laitoin hyvin ohueksi ja kun se oli vähän kohonnut, lusikoin Barillan Classico tomaattikastiketta pojan päälle.
Sitten ihan yksinkertaisesti kinkkusuikaleita ja ananaspaloja ja lopuksi Mozzarellajuustoraastetta.
Sitten pizza meni uuniin, lämpötila 225 ja aikaa 15 minuuttia. Annoin reunojen hiukan kärähtää kuten näkyy..

Oli se namia, pakko myöntää..
Mutta ei aina voi juhlia. Olotila on hätyytellyt jo pidempään, mutta ajatus painonpudotuksesta ei napannut oikeesti. Nyt se  sitten nappasi. Viikko on kulunut "pisteitä" syöden ja ei enää posket pullota.( Nesteitä on nyt jo  poistunut 3 kg.)

Ja näin se alkoi..

 ..aamupuurolla tietysti. Heti ensimmäisenä aamuna voisilmä piirsi minulle sydämen. Tuossa oli vähän liikaa rasvaa, nyt laitan jo kiltisti 2 tl. Se on aika vähän? Olen nyt keksinyt laittaa pari ruokalusikallista Pilttiä, niin saa kurkusta alas, blums..
Ruokailuun menee nyt kauemmin aikaa kun laskee pisteet ja mittaa annoksen painon. Pääasia on kuitenkin se, että alan tuntea kevyempää oloa ja sauvakävelylle lähtee ihan toisella mielellä. Dieetin alussa lupasin itselleni että jos oikeesti kiloja tippuu, niin palkitsen kampaajalla käynnillä ja jos vielä enemmän tippuu, niin jalkahoidolla. Ne kaipaisi hemmottelua kovin..
¤
Sitten luonnossa tapahtuu..
vuodenajan
muutokset..

 Minua ainakin se  aina piristää!
Keltainen, luovuuden väri.
 Talomme vieressä koristeomenapuiden satoa, jota ei voi syödä.
Vielä on kesää  siis jäljellä..
¤
Kaunista torstaita.

Maireanna

2 kommenttia:

Jael kirjoitti...

Onnea vaan painonpudotukselle:)

Maireanna kirjoitti...

Jael:
Kiitos ja tsemppaathan välillä että muistan pysyä ruoduss?

Tuorein postaukseni

FLUNSSAAA...

Ruska on mennyt ruosteeseen, ainakin täälläpäin. Tarkoittaa että sade on syönyt värejä ja tuuli pudotellut jo lehtiä maahankin.  Talven tulo...