tiistai 17. heinäkuuta 2012

TÄNÄÄN EI TEHDÄ MITÄÄN...


Sillä on sellainen olo. Oisko se sitten niitä latautumispäiviä? Värejä ehkä tarvitsisin, lähtisinkö ostosreissulle? olisivat sitten odottamassa kun se suuri inspiraatio iskee?

Tämä maitotonkka lähti jokuvuosi sitten Helsinkiin. Tuli jokunen näitä maalattua, ja sitten iski stoppi. Aika aikaa kutakin aihetta näyttää olevan minun töitten kulku.


Leipää ja kalaa..aika hassu näkemys kesän ruuista.


Näitä namia, suuhun ja pakkaseen..Nyt onkin erikivaa laittaa kaikkea pakkaseen..kun sellainen vihdoin on! On kamalan kauan siitä kun viimeksi omistin kunnollisen pakastimen. olen huomannut että biojätteeseen menee nyt tosi vähän mitään. Kun tekee ruokaa, eihän sitä niin vähää voi tehdä että olisi parin aterian annos? Nyt saan laittaa annosrasioihin pakkaseen. Tuntuu että säästöä tulee, oikeasti.

 Olen herkutellut tänä kesänä erityisen paljon mansikoilla. Eikä niihin kyllästy! Edes kiisseliä en ole vielä ehtinyt tehdä kun aina menee mansikkamaidoksi nämä herkut.  Kyllä kesällä on runsaudensarvi täysi marjoilla, kasviksilla, uusilla perunoilla..ja ..ja jos vielä aurinko näyttäytyisi, niin kaikki olisi täydellistä!

 ¤

Mansikkaisia herkkuhetkiä jokaiselle

toivottelee
ANNA

4 kommenttia:

Unelma kirjoitti...

Tuo maitokannu on aika vekkuli. :-)

Riitta Sinikka kirjoitti...

Ihana kannu tosiaankin! Iloisia uutisia, voitit kortteja Romulyylin arpajaisissa, tulisitko katsomaan arpajaispostauksen. Mukavaa päivää!

Anna kirjoitti...

Riitta Sinikka:
Voi kiitos!

Unelma:
Moni halusi lapsuusmuiston..:-)

♥ Hannele kirjoitti...

Lunkit päivät kivoja.

Tuorein postaukseni

FLUNSSAAA...

Ruska on mennyt ruosteeseen, ainakin täälläpäin. Tarkoittaa että sade on syönyt värejä ja tuuli pudotellut jo lehtiä maahankin.  Talven tulo...