perjantai 23. maaliskuuta 2012

Hiukkasia, eli kodin intiimejä..

 Mistähän johtunee, että viimeaikoina saan puhdistaa silmälaseja vähänväliä? Siis useammin kuin ennen? Räiskyy milloin mitäkin laseille ja niitä sitten  pitää alkaa puhdistamaan. Ennen kun kaupassa sattui silmiin "oikeaa lasien puhdistusainetta" niin ostin tietysti. Nyt olen tullut laiskemmaksi. Vettä ja astianpesuainetta, niillä mentiin. Kuitenkin jäin kaipaamaan sitä raikasta tuoksua siitä kaupan puhdistusaineesta.
Nyt on sekin pulma ollut ratkaistu. Poika oli silmälasiliikkeessä töissä ja antoi vinkin. "Eau de Colognea" pulloon, lisää sekaan pari tippaa astianpesuainetta ja sekoita. Siinä Sinulle silmälasien puhdistusainetta pitkäksi aikaa.. Siksi tässä kuvassa tuo kaunis pullo, siinä on minun oma sekoitus. 
Tuo meikkipussi, sen löysin kirpparilta ja ihastuin oitis " Lissun" pussiin. Sinne olen piilottanut ne tuiki tarpeelliset naisen salaiset aseet.
Perjantai. Saunailta..
 viikonloppu edessä.
 Hölläillään!
Toivottaa 
ANNA

3 kommenttia:

Harakka kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Yaelian kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anna kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

Tuorein postaukseni

FLUNSSAAA...

Ruska on mennyt ruosteeseen, ainakin täälläpäin. Tarkoittaa että sade on syönyt värejä ja tuuli pudotellut jo lehtiä maahankin.  Talven tulo...