tiistai 11. tammikuuta 2011

Keltaisen himo iski!

 
Posted by Picasa


Se iski aiemmin kuin viime vuonna? Hädintuskin omenavaihe on ohi.. kun nyt kannan kilokaupalla appelsiineja mandariineja, mitä vaan sitrushedelmää! Ensi alkuun appelsiinit just ja just joutaa johonkin ohjeeseen lisäainekseksi. Mutta kunhan ensihuuma menee ohi, voin jo jotain kakkua vääntää, tai kiisseliä. Se olisikin hyvä idea! Jospa viikonlopuksi tekisin.
Kaupoissa kaasuttelen jo aika lahjakkaasti perunoitten tai leipähyllyn ohi.
Vaikka leipäosastolla onkin nyt myyvät asistentit asialla:- maista miten tuore leipä, aamulla tehtyä.. oih! Ihan silmissä hämärtyy, polvet notkuen ja sylki valuen on hivuttauduttava houkutuksen ohi.Voi että tämä kilojen vahtiminen käy syrämme pääll!
HeVi osatolla se helpotti ja iloksi sitten muuttui kun mietin, minkäväristä ruokaa vatta tahtoo? Parsakaalia, porkkanoita, sipulia ja paprikaa kolmella värillä, varmuuden vuoksi!
Niistä se nälkä lupasi hiljetä! Kokeillaan huomenna.

2 kommenttia:

Yaelian kirjoitti...

Sitrukset ovat kyllä ihania;täällä niiden paras kausi just nyt!

Tarja kirjoitti...

MInäkin yritän syödä mahdollisimman terveellisesti, mistään kuitenkaan luopumatta. Määräthän ne loppujen lopuksi ratkaisee. Porkkanat, paprikat, sipulit ja parsakaalit ovat sitäpaitsi hyvää...

Tuorein postaukseni

FLUNSSAAA...

Ruska on mennyt ruosteeseen, ainakin täälläpäin. Tarkoittaa että sade on syönyt värejä ja tuuli pudotellut jo lehtiä maahankin.  Talven tulo...