Hurraa! Bloggeri suvaitsi ottaa kuvan Picasalta. Mikähän riita niillä onkaan menossa.
Hylkivät niin penteleesti toisiaan?
Alkoi jo tulla sellainen tunne, että Anna on kohta entinen bloggari-kokkari?
Vanha ei opi enää jatkuvasti uusia leikkejä, päin vastoin.
Tekniikka ei ole mun juttu, vaikka en ihan taliaivo olekkaan- vielä.
Ruokapuolella kyllä etsin aina uusia ohjeita, mutta minäpä tallennan ne tänne,
joo, ja kuva pitäis saada mukaan..kiitos please.
Arvatkaa kuka taas popsii omenoita, nytkin neljä jämää pöydällä.
Ostin muka omenapiirakkaa varten.
Höh. Tytär sanookin minua " hepaksi". Omput ovat vaan niin raikkaita välipaloja.
No mutta tuo otsikon ruokavinkki. Ostan usein kasviksia nipun sekalaisesti ja helppona juttuna
teen tätä. Tämä on kyllä tyttären uunissa muhinut, hänellä on tuo savipatakin..
minun on vielä kaupan hyllyssä. Tiedän että se on mainio keksintö, kanaruuat tulee erikoisesti namiksi hautuessaan.
Mitä tähän tytär keräsi..nämä:
Haluamasi määrä joko luomukasviksia
tai kaupan valmista tai pakasteena
2 omenaa
2 dl kookosmaitoa
pienipala inkivääriä
½ tl chiliä
suolaa maun mukkaa.
suolaa maun mukkaa.
1
Pilko luomukasvikset mukaviksi paloiksi, sama tee omenalle.
Lisää mausteet, suola ja lisää kookosmaito.
Sekoita ja kaada savipataan.Uunissa lämpö 200 astetta.
Hauduta ½ tuntia ja pudota sitten lämpö150 asteeseen
ja anna muhia toiset puolituntia.
¤
HYVVEE!
3 kommenttia:
Nam,kuulostaapa hyvältä,Itselläni ei ole ollut kuviensiirron kanssa ongelmia,mutta siirränkin ne aina koneelta enkä Picasasta.
Yaelian:
Jus se koneelta siirto on minulla nyt
uusi juttu, eikä se meinaa tulla tutuksi :-( Iik!
Uunikasviksia on saatava lähiaikoina. En ole koskaan laittanut niitä uunissa ja hauska sattuma, että just viime viikolla sanoin miehelle, että uunikasviksia täytyy kokeilla.
Minä olen ihan toope tekniikka asioissa. Opettelen mitä on pakko ja välillä huudan aina apua...
Minä siirrän kuvat koneelta suoraan ja se on sujunut ihan hyvin. Toivottavasti alkaa sujumaan sinullakin ja saat neuvoja tarvittaessa.
Lähetä kommentti