maanantai 6. huhtikuuta 2020

4 viikko korona arestia... ja Pääsiäisen hiljainen viikko alkaa.

Alkoi neljäs viikko karantteeria nejän seinän sisällä. Joillakin se on kulunut ihan  huomaamatta muutoksia, muuta kuin siinä että väkeä ei näy, liikennemelu on hiljaisempaa.

Minä kyllä huomaan... hypin kohta seinille..

Teevee tarjoaa toistoohjelmia, joka päivä sitä samaa.. ja hallituksen tytöt seisovat  rivissä kertomassa koronan  kylmistä luvuista

 Aprillipäivä meni melkein mainitsematta... ja taitaa mennä pääsiäinenkin samoin, ?
No, onhan aluillaan hiljainen viikko, joten sen piikkiin menee......



Nurmea näkyy, mutta ei krookuksia... Kylmää on.



Edellisen asunnon Pääsiäistä.
Neliöitä vähän, mutta viihtyisäksi piti saada...

Namia, namia ....

Ihmetystä kerrakseen...

Harrastakin piti olla...




ja paljon paljon muuta piti olla.
Nyt riittää ruoho. 

Hyvää terveyttä lukijani, ja pysytään  kaikki terveinä.

Toivoo Maireanna.

2 kommenttia:

Jael kirjoitti...

Tsemppiä vaan kotona olemiseen ,ei ole helppoa. Onneksi on Bambi , ja kodin edessä pieni puisto, jonne pitää viedä koira ulos. Täällähän saa mennä vain 100 metrin säteelle,ellei ole kyseessä ruokakauppa tai apteekki.KUka käy sinun puolestasi ruoka-ostoksilla, tai tilaatko ruuat kotiin? Hyvää pääsiäisen aikaa Maire.

Maireanna kirjoitti...

Voi Jael ! Tiukat on kiellot sieläkin.... Ei ihan niin tiukkaa täällä !
Tekee oudolle tämä 2 viikon vankeus ", kun on oppinut 70 vuotta menemään minne tahtoo. Kiellot ovat olleet lapsia varten. Nyt sitten, et saa mennä vaikka ulos . 2 krt olen käynyt ja olin jäätyä ! Kun tällä viikolla on jo 4:s viikko sisällä, aistii kylmän helposti. Haluaisin päästä jo saunaan... siihen kun on tottunut että talon sauna oli lämmin melkein joka päivä.
Ruokatarvikkeita ovat tuoneet poika ja tytär, en ehdi syödä kaikkea.... joten laitan pakkaseen ja usein syödään yhdessäkin. Luulen että olen laihtunut jonkunverran, vaikka ajattelen taas lihoneeni.... vaaka on saunan pukuhuoneessa.... joten se jää ihan vain arvailuksi. Ei se niin tärkeää olekkaan.
Ensiviikolla tulee siis kuukausi kun tätä koronaa on pelännyt ja toivonut että se menisi ohi.. Se kun on näkymätön, niin sitä on vaikea myös kuvitella.

Koetetaan kestää ! Voi hyvin !

Maireanna