torstai 26. huhtikuuta 2018

Walburi kolkuttelee jo parvekkeenlasiin..

Eipä uskoisi. Meidän pihalla ainakin on vielä paksut kinokset paikoitellen ?  Kuormaajat etsi paikkoja vielä pariviikkoa sitten minne olisivat lumet kipanneet? Kun ei minnekkään kaupungissa olisi saanut kuormata.
Onneksi hienoinen vesisade ja aurinko on sulatellut ihan luomusti ja kinokset alkaa notkahdella. Hyvä niin, sillä on tasan 4 päivää Vappuun ? Jos ei allakkaan katsoisi ei uskoisi. Kuitenkin Kevätneiti saapuu... ja niinpä...

...syksyllä runnellussa lähi metsikön jäänteessä alkaa näkyä hentoa vihreää  aavistuksen verran  ja  jopa  mustarastaskin  huhuilee kuusen latvassa kuin ainakin kevään airut niin tekee. Ihanaa !
 Olen voinut käydä jo kerran lähilammella lenkilläkin kun hiekoituksia on poistettu. Astmani ei tykkää pölyisestä ilmasta ja siitepölyt ovat vaivalloisia myös tähän vielä päälle.

Tänään oikein tuntee , näkee ja kuulee miten ihmiset hyörivät  tarmokkaina kuka mitäkin tehden, selvästi halutaan vappua viettää kevään juhlana oikeasti.

 Minä tykkään mansikkaleivoksesta. Namnamm...

 .. ja simasta ! Tottakai.
Minäkin sain pestyä olkkarin lasit,  ja kyllä kirkastui näkymät. Siivoojatytöt tulee ensi viikolla viimeistelemään vaikeat paikat... Niin että täälläkin touhutaan kevään kustannuksella, intoa täynnä.

 Tänään olin  sauvakävelylenkillä tytön kanssa, ja bongattiin peräti YKSI krookus sieltä mistä muina keväinä löytää jo suuren mättään niitä. Ja vaikka peipposet visertävät jo kilpaa, niin...  kevät on myöhässä, myöhässä.  Kylmää on.

Ajattelin että jospa ensikerralla löytäisin kirjoituksen aiheeksi jotain kevyttä ja keväistä, siihen asti...


 Odotellaan vappua ja toivotaan että se olisi lämmin,
eikö niin ?
HYVÄÄ VAPPUA !
¤ ¤
I
toivottaa Maireanna

3 kommenttia:

http://tuijankortteilua.blogspot.com kirjoitti...

Mukavaa kevään alkua sekä vappua myös sinulle.

Unelma kirjoitti...

Ihana mansikkaleivoa. Hauskaa vappua!

Suffeli kuvailee kirjoitti...

Mukavia kuvia! Ihanaa ja keväistä viikonloppua siulle ;)