lauantai 10. maaliskuuta 2018

Parasta aikaa...

Hepskukkuu, niin...  täällä ollaan  Tuo aika on muuttunut sellaiseksi että en meinaa ehtiä perässä pysyä. Sitten se että mitä olen saanut aikaseksi, niin näin jälkeen katsottuna, en niin yhtikäs mitään !
Miten sitä saakin ajan kulumaan tuolleen ? Vastaan vaan että tämä on nyt vaan tällaista ikä ihmisen ajankulua, luen aikapaljon. Pakkaskeli on pitänyt sisällä, astma ja kasvojen paleltumat pakottaa siihen.  Pientä opettelua on ollut sekin, että en ole tarttunut siivousrättiin enkä imuriin, kun kerta ostan siivouspalvelun. Kokeilen, voiko olla tekemättä vaikkapa välisiivousta. Tytön Killi oli yökylässä viikon, annoin karvojen kertyä rauhassa lattialle ja tasoille.  Eilen kävi tytöt siivoamassa ja kyllä eron huomasi. Raikas puhdas tuoksu, kiiltävät pinnat.
 Kaikki oli pyyhitty, poistettu Killin karvat imuriin. Juuri imurointi oli minulle jo vaikeaa... Ja entäs lattialistat? Salaisia paikkoja kertyi liian kanssa.
Vastustelin aluksi koko palvelun ottamista, olihan se vähänkuin loukkaus minulle, enkö muka taivu tuohon ? Toinen juttu oli se, että kun oli koko elämänsä palvelualalla, en työnantajana. Se oli aikamoinen harppaus outoon tapaan. Jopa melkein hävetti?

 Nyt kuitenkin tuntuu sille, että oli aika olla ajassa kevyemmin. Antaa nuoremman tehdä ja saa siitä palkan kuten kuuluu.. niinhän minäkin aikoinaan palkallisen työni.

 Olo on kuin hotellissa, siistiä, puhdasta ja helppoa.

 Voin hyvällä mielellä tehdä sitä mitä mieleen juolahtaa.

 Kirjahyllyssä odottaa vielä monta kirjaa joita en ole vielä lukenut. Niihin on nyt aikaa..
Ja säitten lämmettyä ulkoilu lisääntyy automaattisesti.


Kyllä kevät on sitä parasta aikaa !

 Maireanna

4 kommenttia:

Kuvakehrääjä kirjoitti...

Onpa kaunis ja tunnelmallinen blogi sinulla!
Alkoi tehdä blinejä mieli kun edellisiä postauksiasi katsoin. Pitänee tehdä niitä joku päivä ... :)
Hyvää viikonloppua!

Jael kirjoitti...

Teillä on ollut (ja vieläkin kai`? ) kunnon talvi, ja parasta onkin olla sisätiloissa silloin.
Ihan hyvä että otit siivouspalvelun; sinulle jää sitten enemmän aikaa omiin juttuihin:)
Mukavaa viikonloppua:)

Maireanna kirjoitti...

Kuvakehrääjä: Tervetuloa lukijakseni, on aina mukavaa huomata että en tätä vain itselleni kirjoita. Yllättävästi huomaan, lukijoita on yli oman toiveen... Kiva se. Ja kannustaa jatkamaan. Vaikka olenkin kirjoittanut tätä jo 10 vuotta, alussa ruokablogina, jatkoin tällaisena tarinablogina.. Ruokaohjeet löytyy, tarinaa löytyy.. olisiko tämä jokin blogikirja? Monipuolinen, kuvineen ja teksteineen..?

Jael: Talvihan täällä vielä :-/ Valoa kuitenkin näkyvissä, joten kaikki hyvin ! Siellä näkyy olevan torilla herkut jo pöydillä, katson vesi kielellä fb: kuviasi, namss...
Olisi kiva päästä siellä käymään, mutta terveyteni ei anna enää paljonkaan reissata, joten katselenpa netistä. Se korvaa edes jotenkin puutosta.
Kauniita päiviä Sinulle !

Harakka kirjoitti...

Kyllä se kevät on sitä parhainta aikaa vuodessa!
Ja nauti hyvä ihminen nyt vaan, kun sun ei tarvi siivota, lue sekin aika ja nauti isolla nnnNNN:llä!