sunnuntai 12. maaliskuuta 2017

Heräilyä sunnuntaipäivään..

Tämä aamu on venynyt jo kohta puoleen päivään, vaikka heräsin oikeasti jo puoli seitsemän? Mutta vielä aamutakissa vaelletaan... Ei oikeastaan innosta. Vielä kipuilee selkä, viimeviikkoinen venähdys syyllisenä. Kun en malta lojua ihan töökkinä vaan liikuskelen hissunkissun ajatellen että kyllä se siitä.

Aamupala on useimmiten tämä, puuroa, tuoremehua ja kahvia. Näillä jaksan puoleen päivään, joskus myöhempään iltapäivääkin ennenkuin vatsa alkaa vaatia lisää.. Terveellisiähän nämä puurot on, mutta joskus alkavat tökkiä ja silloin on otettava juustovoileipää kahvin kaveriksi.

Minun arkiaskareet jatkuu Marittamisen merkeissä ( siitä se tuo selkäkin protestoi ) Kohde kohteelta etenen vakaasti.
 Tässä viimeviikon tuloksia raivauksesta..  Vielä menee uustarkistukseen vaatekaapissa olevat, kun en kuitenkaan muutamia vaatekappaleita ehkä  tarvitse. Siis EHKÄ. Kovin kirjavaa on komerossani, selvästi haalittu sieltäsuntäältä... Jospa löytyis sellainen punainen lanka, jonka mukaan soveltuisivat yhteen, laittoi päälle sitten mitä vaan. Se olisi tavoite.

Tyttö oli haikaillut kuvatapettia seinälleen ja kun se edullisesti tuli vastaan LIDLISSÄ, niin mukaanhan se lähti.  Maksoi vaan 12,00 eur.. jotain!  No, kun miesväkeä ei ole talossa niin itse se ähelsi laittaa tapetin seinälleen.. ja jatkona sille kun jäi tapettia, laittoi koivuja minunkin olkkarin seinälle. Aika kivan näköistä tuli vai mitä?


Eilisellä kirpparikierroksella
lähti 2:lla eurolla
näin kaunis tyynynpääliskangas.
Ompeluhommia siis tiedossa!

Mukavaa sunnuntaita!

Maireanna

5 kommenttia:

mummo kirjoitti...

Itsekin olen vaatekaappeja ja vähän muitakin kaappeja raivannut. Turhia "jos joskus tarvitsen" tavaroita vienyt pois. Mukavaa sunnuntaita sinullekin.

Harakka kirjoitti...

Tuota marittamista olen nyt kahtena päivänä itsekkin toteuttanut, mutta selkä vaan ei anna tehdä, niinkuin tykkäisin...eli se tekee lakon heti melkein alkumetreillä!
Mutta sitten vaan jatkan toisena päivänä, nyt on intoa kuitenkin päänsärkyjen lomassa!
Päänsärkyyni en varmaankaan koskaan saa apua, nyt vähän tuntuu siltä!
Hyvää viikkoa sulle!

Satu V/SatunNaiselämää kirjoitti...

Huoh...juuri katselin tänään, että pitäisi komeroita siivota. Kaikkea on vaan tungettu sinne sikin sokin.

Una kirjoitti...

Hei pitkästä aikaa! Kaunista on luonasi.
Kivoja nuo tuollaiset laatikot joihin saa kaikkea pikkutavaraa
tai suojaan jotakin aarretta.


Ihana tuo koivumetsä!
Tulee niin kesä mieleen...

Maireanna kirjoitti...

Kiitos kommentin jättäneille! On mukavaa että joskus upsahtaa viestikenttään ajatuksia lukijoilta, vähän olen ollut laiska kirjoittamaan, mutta nyt tuntuu hyppysissä että tekstiä tulee jatkossa tiheämmin...
Kaunsta kevään odotusta!

Tuorein postaukseni

FLUNSSAAA...

Ruska on mennyt ruosteeseen, ainakin täälläpäin. Tarkoittaa että sade on syönyt värejä ja tuuli pudotellut jo lehtiä maahankin.  Talven tulo...