lauantai 21. tammikuuta 2017

Komerosta Kirjolohipastaa... ja muuta.

Arkeni on sujunut liukkaasti Konmarin merkeissä, ja voin vain sanoa että työtä riittää. Muuttojen yhteydessä on tsekannut tavaraa ja vähentänyt, vähentänyt... mutta aina sitä näyttää kertyvän lisää vuosien kuluessa ihan kuin itsestään! Minun on pitänyt laskea rimaa tälle sessiolle ainakin viikonlopuksi, sillä jalat pistää stopin. Tämäpäivä menikin hyvin. Komeron ovi pysyi kiinni, houkutus raivaukseen laantui.  Kerron ensikerralla miten etenee minun maritus...

Aasinsiltana käännynkin tästä helposti  toiseen komerojuttuun.
Tämä on näppärä pussukka, johon on koottu kaikki mitä tarvitsee esim. tässä Kirjolohipastaan.

Tämä ensimmäinen on myös minun lempparini.


 Ei tarvitse kuin ottaa pussi, ( tässä tapauksessa Prisman hyllystä ), ja alkaa kotona valmistaa pastaa.. Kaikki tarvittava ainesosa on pakattu pussiin mukaan. Helppoa!




 Tarpeista sanotaan että riittää kahdelle.
Minusta se riittää reilusti jopa kolmelle.


 Valmista. Ei kun vadille vaan ja pöytään. Nam!



Toinen  kokeiluni oli tämä
Cape Tow pasta. 


 Hyvää tämäkin oli ja nopea valmistaa kuten näille on hyvä pointti.
Metfursti oli voimakasta, joten joka tykkää maustetusta ruuasta,
heille se on jes!

Minulle miedompi on parempi vaihtoehto.


Tänään olen taas kaivellut korttikokoelmaani,
uusia korttien odottajia on tiedossa.
Riika, Bremen, Köln...
Mukavaa viikonloppua 

Maireanna

1 kommentti:

http://tuijankortteilua.blogspot.com kirjoitti...

Toi eka pasta vois olla mun makuuni. Mäkään en tykkää kovin maustetusta, vielä vähemmin mun sappeni.

Tuorein postaukseni

FLUNSSAAA...

Ruska on mennyt ruosteeseen, ainakin täälläpäin. Tarkoittaa että sade on syönyt värejä ja tuuli pudotellut jo lehtiä maahankin.  Talven tulo...