Olen viime aikoina toteuttanut ruoan valmistuksen siihen malliin: mitä kaapissa on. Määrätkin ei ole viivottimella alleviivattu, vaan näppituntumalla ja silmämäärällä... Ja tulos on enemmistöllä katsottuna onnistuneet. Mitä nyt muutamat pullat ovat liian tummiksi kärähtäneet... sitä sattuu.
Varsinkin jos tv on auki ja menossa jokin mielenkiintoinen, huomiotakin vievä ohjelma?
1
Pohjaksi oikaisin pakkasessa olleen torttutaikinan pohjaksi, Kaulin taikinan ja sovelsin sen pyöreään vuokaan.
2
Täytteeksi upotin Violan aurinkokuivatun tuorejuuston ( oli jäänyt koko pakkaus 200gr )
Murustelin Mustapekkajuuston loput, samoin jäljelle jääneen homejuuston lopun.
Päälle kermaviili+ munamaito / 1 muna ja 1d maitoa. Ja lopuksi vielä juustoraastetta pintaan.
3
Paistolämpötila 215 astetta. Piirakka sai olla uunissa 15 minuuttia ( ehkä, sillä tarkkailin vain pintaa että näyttääkö kypsälle.)
4
Anna tekeytyä kylmässä.
On hyvää varsinkin teen kanssa !
No ei se ihan ole unohtunut taito, onnistuu se pulla vielä kunhan en tee silloin muuta joka vie huomion pois uunista :-)
Voisarviakin pitäisi tehdä, ne ovatkin vasta namia teepöydässä.
(Ohje löytyy sivudadgetista )
¤
Heippa taas !
Maireanna
3 kommenttia:
Ihana ohje tuo piilopiirakka. Sitä on kyllä kokeiltava!
Meillä syödään vielä loppiaisena jouluruokia, kun vanhempi pojan perhe tulee nyt vasta joulua viettämään meille.
Loppiaisen jälkeen taitaa olla ähky jouluruuista.
Ihania herkkuja olet loihtinut.
Mukavaa alkavaa viikonloppua sinulle.
Lähetä kommentti