tiistai 22. marraskuuta 2016

Viikko vielä ja on 1 Adventtisunnuntai!

 Aika kuluu siivillä, niin tuntuu ainakin Tyhjäntoimittajalta. Podetun lentsun jälkeen olen ollut hyvin väsynyt, enkä oikeastaan ole tehnyt mitään mainittavaa. Olen saanut päivän kulumaan yllättävän lahjakkaasti, tehnyt vaan ne pakolliset, astiakoneen täytön, ja tyhjentämisen, pyykkikoneen latonut pesuhommiin ja laittanut pyykin kuivamaan. Kaupassa tarvitsee käydä vain 1-2 viikossa. Se kun on ihan nurkan takana, sieltä otan vain mahdollisimman vähän mukaan että jaksan kantaa.. Kirjastosta, sekin ihan lähellä, en ota nyt mitään luettavaa kun omassa hyllyssä on lukemattomia kirjoja ilman eräpäivää. Olen nyt hyvin hidas lukemaankin. Lehdet, siis naistenlehdet, peruin kaikki. Nuukuuttani.  Ostin näet viimein silmälasit ja ne maksoi linssien osalta mansikoita. Siksi nuukuus. Puoli vuotta ilman juorulehtiä. No netistä löytyy jos hirmuhinku tulee. Sieltä luen. 

 Kaupungilla käydessä ei välty jo joulun odotukselta, kaikkialla kimaltaa, soi joulumusiikkia. Pakosti se tarttuu... Alkaa viritellä kotona valoja, kynttilöitä ripottelee sinne tänne. Alkaa tuntea joulun lähestymisen väkisinkin. Ennen laitoin joulukoristeita vasta joulukuun puolessa välissä, viikko ennen joulua. Nyt on kuukausi vielä jouluaattoon!

 Joulukukkia on kiva asetella jo näin aikaisin.

Tänään oli todellakin sumuinen pimeä päivä.
Vähäinen lumi suli pois.
¤
¤
Olen pitänyt pitkän tauon, mutta
nyt olen palannut...
ja jospa ensikerralla olisi
eräs juustokakkuresepti
jaossa ...
kenties..
testaan ensin itse sen.

Siihen asti, moikka!

Maireanna

Ei kommentteja:

Tuorein postaukseni

FLUNSSAAA...

Ruska on mennyt ruosteeseen, ainakin täälläpäin. Tarkoittaa että sade on syönyt värejä ja tuuli pudotellut jo lehtiä maahankin.  Talven tulo...