perjantai 15. huhtikuuta 2016

Yhdeksän vuotta bloggausta!Totta se on. Vuonna 2007 huhtikuussa sain nettiyhteyden ja muutaman päivän päästä oli into nähdä oma kirjoitus " valmiina tekstinä" Syntyi ensimmäinen blogi.  Oli se huikeeta! Kun olen sellainen kirjoittava, niin eihän tältä voinut mitenkään välttyä. Kun kuvasin paljon, oli ihanaa kuvittaa omaa tekstiään.


Kuitenkin kirjoittaessaan ulkoasuun kyllästyi vuosien varrella,  ja nimikin piti joskus  vaihtaa.. Niinpä monta blogiani lentelee tuolla bittiavaruudessa. Ensi alkuun kirjoittelin taiteesta, sitten innostuin ruuasta, runotkin sai oman blogin. Tämä Annan tupa on niitä vanhimpia, ( en henno ruokaohjeita hävittää..) Nyt tuvan on vallannut luonnon seuraaminen, ja runotkin ovat vielä hengissä.

Kirjoittaminen on viimeaikoina hiipunut, vaikka estraadeja olisi tarjolla. Lehtibloggausta yrittelin, mutta ei se saa oikein tulta alle... hyvä kun tänne jaksan joskus päivittää. Niin se on, ikä, se ikä..!


Vein tänään kirjoja painavan kassillisen kirjaston ota/ vie hyllyyn. Nyt alkaa oma hyllyni olla kevyempi ja väljempi lasimaljakoille. Tuo kierrätyshyllyidea on tosi hyvä, kalliit kirjat saa uuden kodin. Suosittelen, jos ei tahdo kirpparille viedä, huonosti ne sielläkin menevät. Mutta kun ilmaiseksi saa, niin näkyy kelpaavan.

Kaupunkireissulla tarttui rusketus! Kasvoja kihelmöi siihen malliin. Mukavaa kun tulee kesä. Olisi vaan lämmin kesä?

 Bussin ikkunasta lammen ohi ajaessa näki, että jää on jo tosi ohutta. Lokit etsivät jo pesintäpaikkaa.

 Kevään merkkejä nämäkin. Nuukahtaneet kukkasipulit odottaa multaan pääsyä.


Tämän niminen brojekti etenee vielä... Lipastojen laatikot vuorossa seuraavaksi.

Aurinkoisia päiviä toivotellen

Maireanna

2 kommenttia:

rimasa kirjoitti...

Onnea synttäripäivän johdosta!

Harakka kirjoitti...

Onnea oikein isolla mitalla!
Olet sitten vuoden kauemman pitänyt blogiasi kuin minä.
Juuri mulle tuli se 8v.
Mulla on siellä arvontakin, oletko jo käynyt kommentin jättämässä sinne, jos vaikka onni sattuisi suosimaan...
Kiva blogi sulla on kyllä täällä ja aina mielelläni täällä käynkin!

Tuorein postaukseni

FLUNSSAAA...

Ruska on mennyt ruosteeseen, ainakin täälläpäin. Tarkoittaa että sade on syönyt värejä ja tuuli pudotellut jo lehtiä maahankin.  Talven tulo...