keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Itsepalvelua salaattibaarissa..


Jokapäivä on edessä miettiminen, mitä tänään söisi? Ruokakaupassa käyntejä olen edelleen kontrolloinut korostetusti, sillä jos jokapäivä käyn, niin impulssiostoihin lipsun helposti. Siis suunnittelemattomasti. On otettava järki käteen sillä ympärysmitta laajenee ihan luvatta. kesäksi tässä on myöhäistä laihduttaa, mutta jos ihan hirmu pitkällä tähtäimellä.. ensi kesäksi? Onnistuisikohan?
 Käydessäni keskikaupungilla marketissa, huomasin että sinne oli tullut uutuutena itsepalvelusalaattibaari.
Sai valita mitä haluaa rasiaan. Huomasin että kuhina kävi baarissa ja asiakkaat olivat enimmäkseen eläkeläisiä. No, se oli aamupäivää, jolloin eläkeläiset olivat liikkeellä. Puolenpäivän aikaan varmasti työssäolevat liikkuvat ruokatunnillaan. 
En tälläkertaa ottanut mitään vielä, mutta aion kyllä seuraavalla kerralla ihan vertailun vuoksi, ja katsoa  mitä salaatille kertyy hintaa..? Jos teen oikein makoisan salaatin itse, niin tarpeet jo tulee tosi kalliiksi. Siksi salaattini ovatkin aika vähillä, halvemmilla aineksills koottu. Ei tee mieli papaijaa ym erikoisimpia  hedelmiä.

Tein jokupäivä tässä kahvinkaveri nälkääni kakun ja se olikin aivan uniikki kappale. Katsoin mitä kaapissa oli ja aloin tehdä. Munia, vehnäjauhoja, jogurttia, banaani, voita, mausteita, ja ihan uutena lisäyksenä  pussi FRIGGS:n NATURDIET mint chocoladea.  Sekoittelin ainekset ja sormet ristissä manasin.. älä tule paha kakku, tule hyvä kakku! Ja siitä tuli tosi hyvä kakku! Ensi kerralla teen kakun siten että lisään appelsiininkuorta myös taikinaan.. ja sitten laitan tarkemman ohjeen tänne että pääsette tekin ihastelemaan, no ei ainakaan lihottavaa kakkua? On Naturdietkakku!

Kello kiitää sitä vauhtia, että nyt on aika sulkea  Annan tupa kissojen iltamaidolle ja itse alan miettiä mitä ruokatarpeita tilaan  FOODILTA.  Ensin on pohdittava, mitä aion valmistaa, osin myös pakkaseen valmiita annoksia.. noin kolmeksi viikoksi? Jotain lihasta, kalasta ja tottakai, vihanneksia ja hedelmiä tilaan  myös.

Joten, moikka seuraavaan kertaan!


Maireanna

Ei kommentteja:

Tuorein postaukseni

FLUNSSAAA...

Ruska on mennyt ruosteeseen, ainakin täälläpäin. Tarkoittaa että sade on syönyt värejä ja tuuli pudotellut jo lehtiä maahankin.  Talven tulo...