lauantai 26. huhtikuuta 2014

Kevytkenkäisen olematon Vappumenu

 Mielijuureksiani  ovat  lanttu ja porkkana. Niistä pyöräyttää  milloin mitäkin, keittoja, muusia , laatikoita. Mutta ovat ne oivallisia ihan sellaisenaankin. Nyt kun laiskuus on oikein vallalla, en meinaa keksiä mitään järkevää..? Siksi juureksetkin ovat miltei nudena..  Mausteeksi  vain vähän voita, suolaa ja eipä muuta, kuten tässä. Pizzanpalan leikkasin vaan  aveciksi.  Olishan tuohon ollut hyvä olla tomaattia.. ja kurkkua, mutta nyt ei vaan ollut.
On tässä kuussa ollut vähän tiukkaa.. eikä ihan vähääkään. Eläkeläisen kukkaro on ruokien hinnannousun myötä alkanut paukkua pahankerran. Kekseliäisyyttä  ja  yksinkertaistamista on tarvittu vakiotoimenpiteeksi.
Vappu on tulossa, mutta eipä juhlita, eikä nakkeja ostella! Onneksi on kaapissa vehnäjauhoja ja maitojauhetta. Niillä ehkä saan jotain  tyhjästäkin vappupöytään.

Kevennykseksi: huumoria ruuasta:

 Purjoa..
Kalaa..
¤
Mielikuvituksella ei näytä olevan rajaa..
¤
Älkää ottako tätä tosissanne,
sillä tämä on WAPPUPOSTAUS!
¤
Lämmintä Vappua lukijoilleni
toivottaa 

Maireanna

4 kommenttia:

enkulin käsityöt kirjoitti...

Minä voisin ottaa tuon purjon.
Mukavaa viikonlopun jatkoa sinulle.

Maireanna kirjoitti...

Enkulin käsityöt:
Olisiko tuo purjokorkkis vappumenoon sopiva :-) Tuo kala taas muuhun viralliseen juhlaan :-)

Kuka löytää tällaisia kenkäkuvia, ois aika kiva haaste?

Jael kirjoitti...

Onpas kivat kengät! hauskaa vappua!

Carita kirjoitti...

Kyllä sitä kun vähän keksii niin saa laitettua hyvää ruokaa muutamalla eurolla. Laittakaapa vappu menuksi jokin ihan greisi ruoka joka on hyvää ja siihen saa mennä vain 5 € ja siitä pitää voida syödä 2 henkilöä :)

Tuorein postaukseni

FLUNSSAAA...

Ruska on mennyt ruosteeseen, ainakin täälläpäin. Tarkoittaa että sade on syönyt värejä ja tuuli pudotellut jo lehtiä maahankin.  Talven tulo...