Joka tykkää amerikkalaisesta aamiaisesta niin tuttu on varmasti kaikille
se käppyräinen, ruskistettu pekoni?
Sen seuraksi kootaan sitten omien mieltymysten mukaan enemmän tai vähemmän muuta "hyvää"
Makunsa kullakin...
Minä en kyllä niin tuhdista aamuisin oikein välitä, vaan otan mieluummin 7 minuutin munan,
viipaleen paahtoleipää, , salaattia ja lasillisen vastapuristettua tuoremehua.
Pieni kuppi kahvia kruunaa aamiaisen.
Mutta, kun ei kaikkea tiedä ja osaa kuten minä, niin silloin aina oppii uuttakin,
nyt tuli vastaan tämä kikkakakkonen;
Pekonia ei kylmiltään heitetäkkään pannulle,
( siis kuten minä teen!)
Vaan se tehdään näin:
1 pkt amerikan pekonia
vettä
1
Laita pekonit pannulle
( no niin, ok, nii joo)
2
Lisää sen verran vettä että pekoni peittyy juuri ja juuri.
( siis mitä?)
3
Kuumenna täydellä teholla kunnes vesi alkaa kiehua.
laske lämpöä hiukan, mutta veden tulee kiehua.
( ahah!)
4
Kun vesi on kiehunut pois,laske lämpöä miedolle ja ruskista pekonit kullanruskeiksi.
( ai nyt vasta?)
5
Valuta pekonit talouspaperin välissä.
( no tämä on tuttu juttu)
P.S.
( yks juttu, eikö laiteta suolaa ollenkaan? )
Minä kyllä tipautan pari sormisuolahiutaletta!
P.S.
( yks juttu, eikö laiteta suolaa ollenkaan? )
Minä kyllä tipautan pari sormisuolahiutaletta!
¤
Oli ihan uutta ainakin mulle?
Ilmankos en ole oikein tykännyt koko pekonista..
olen tehnyt väärin aina.
2 kommenttia:
No oli myös mulle ihan uutta tehdä pekonit noin, että veteen ensin??
Harakka:
Kokeilin tätä eilen ja uskottava on, siitä tuli tosi hyvä. Ruisleivän päällä oli ihan herkku.
Tämä ohje on sitten minulle jatkossa listalla nro 1.
Lähetä kommentti