lauantai 5. tammikuuta 2013

Jääkaapin sisällön tarkistusta..


Katsoin aamulla jääkaappiin. No olihan siellä vaikka mitä. Kuten kokilla kuuluukin olla. Mutta olin jyryttäjän asenteella liikkeellä ja katselin haukan katsein että MITÄ LIHOTTAVAA siellä olisi ollut? Vihreää oli kiitettävä määrä, juureksissakin löytyi..

..munia, hapankaalia rasia, kevyt maitoa, juustoa vähän,  perunoita ( puikuloita) joulun  jäljltä, paprikoita.  Leipää vähän..Aika hyvin..MUTTA!  Voi kauhistus, voita! Kolme pakettia! Kolme? Siitä taisi löytyä se minun akilleen kantapääni? Vaikka olen vähentänyt leivän syöntiä,:- ( ( vaikka se on NIIN HYVÄÄ..  Sitten sille VOIleivälle laitan liian paksun kerroksen sitä ihanaa voita! Juustokin lihottaa. Kurkku ei houkuttele talvella yhtään ja tomaatista on kuori poistettava ensin.

Huomio, siellä, eikä missään muuallakaan kotona ole suklaata tai makeisia, vaan hedelmiä, omenoita ja mandariineja. Se on hyvä juttu. Bonuksia satelee siitä.

Mokomia ongelmia!Kahvia olen aivan huomaamatta vähentänyt,  ja tilalle ovat  tulleet  hyvät maustetut teet.
Ja ennenkun join kahvia 3-5 kupillista? Olinkin sitten hyperrauhaton..rr.

Jospa yrittäisin  nyt saada tännekkin kevyempiä vinkkejä niistä LAIHDUTTAVISTA ruuista, ja  jospa tässä omakin paino alkaisi laskea edes vähän..( uudenvuoden toive salainen)  Mutta en silti lupaa...

Nyt on niiden paljonpuhuttujen päiväunien aika, moimoi..

Maireanna


3 kommenttia:

Yaelian kirjoitti...

Sama toive on minullakin vaikka syön terveellisesti,yritän välttää leipää ja makeaa ja käyn kuntosalissa.Tsemppejä sinulle tuohon painonpudotukseen!

Maireanna kirjoitti...

Yaelian:
Kiitos mentori :-) Minun polvet eivät kuntosalia kestä, mitenkähän kahvakuula? Sitä kehuvat kovin..?

Hanne kirjoitti...

Sama salainen toive minullakin.Leipä on munkin akilleenkantapääni.Aamuisesta ruisleivän siivusta on vaikea luopua.
Täytyy vähentää pullat ja suklaa ja lisätä sitä liikuntaa.
Toivottavasti haave toteutuu:)

Tuorein postaukseni

FLUNSSAAA...

Ruska on mennyt ruosteeseen, ainakin täälläpäin. Tarkoittaa että sade on syönyt värejä ja tuuli pudotellut jo lehtiä maahankin.  Talven tulo...