sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Annan päivänä leivotaan!


Kaunis talvinen sää. Oikein sopiva Annanpäivälle. Ja perinteessä pysyen, on päivä, jolloin leivon aina jouluksi Annankakun. Ohjeeseen pääsee klikkaamalla kategoriat ja kahvikakut. Sinne olen sen tallentanut ja sieltä poimin ohjeen tänäänkin. En pidä tarkoituksella mielessäni mitään ohjetta, vaan tämä oma keittokirjani tallentaa ne kaikki. Sieltä voi kaikki muutkin etsiä ja kyllä näitä todella käydäänkin katsomassa? Huhuh, kun lukuja seuraa niin tulee ihan nöyrä olo. ISO KIITOS KAIKILLE!

Olen tänä jouluna päättänyt olla nuuka. Tuo tammikuu kun on tunnetusti ihan kamala! Tulee ne HÄRKÄVIIKOT. Silloin jos ei ole villasta sukanvarressa niin kylmä puree.. näin kaunokielellä sanottuna.
Luulenpa että tulevat ohjeeni painottuvatkin vastaisuudessa HÄRKÄVIIKKOJEN menuun:-)

Mutta nyt vietetään joulu mässäten. Löysin yhdestä blogista jännittävän helpon idean pipareista ja sen teen tässä joulun alla teillekkin vinkiksi. Oli todella hauska idea, voin luvata.

Palailen tänne essi edessä aivan pian. Mukavaa Annanpäivää ja toista adventtia
Toivottaapi
¤
Maireanna.

2 kommenttia:

Yaelian kirjoitti...

Mukavaa Annanpäivää Anna! Ja kakkusi on varmaankin herkullinen:)

Maria-Amanda kirjoitti...

Hyvää Annanpäivää* Onpas hyvännäköinen kakku, nams:)

Tuorein postaukseni

FLUNSSAAA...

Ruska on mennyt ruosteeseen, ainakin täälläpäin. Tarkoittaa että sade on syönyt värejä ja tuuli pudotellut jo lehtiä maahankin.  Talven tulo...