sunnuntai 27. marraskuuta 2011

VALLATONTA OSTOSLISTAA..

Jospa nyt, vihdoinkin, pysähtyisin KELTAISEN KEITTIÖN MARTINAN heittämään haasteen kimppuun!  Sillä eihän tuollaiseen ostoslistaan voi syventyä kuin suurella hartaudella! Ja se on kuin kurkistaisi joulupukin konttiin ennakkoon. Mutta onko pukillakaan sellaista budjettia? Repee koko kukkaro. No nyt kuitenkin mennään...
 1  Lisää neliöitä!
Ja ois toiveena  jo ennen joulua kiitos. Muutto ei ongelma. Äkkiä nuo kamat kasaan saa. Kirjahyllyssä menee vähän pitempään, mutta nehän menee vaikka kainalossa.. Tonttuja löytyisi varmaan kantamaankin?
Kasvojenkohotus.
No sinne vois pukki varata kokohoidon, niin tulee mummo tyttönä takasi. Mutta eikös voisi varata ainaisvaraus ihan siinä samalla? Soittais vaan sitten kun mummo aamurutinoiltaan lopettaa.
Kilokoulu ja oma kokki.
Ainaisjäsenyys että varmaan ei unohdu! Ja se ikioma kokki tulisi joka aamu ruusu hampaissaan sen ihan terveellisen aamupalan kera herättelemään. Ihan tärkeetä.Tuntitaksaa en kysele, se on pukin heiniä se.
Voiskohan sen tilata jo?
4 Työhuone ja värikauppa
Ne on ihan hirveen tärkeet! Missä sitä nyt maalaa? Ei sitten missään. Pohjia iso pino oottamassa että oikein hävettää.. Ja värejä sitten kuluu ihan hirveesti. Pitäiskö olla oma jurykin? Eipä hätää, onhan meillä jo tuo KilliMaaria ja se alkaa olla aika taitava. Kelvatkoon nyt siihen ensihätään..

5 Pientä erityistä kamaa
Punaiset piikkarit, olkkariin kristallivalaisin, valkoinen sohva ja matto. Makkarikin pitää päivittää. Sinne erikoisleveä sänky. Herätyskello ( jos se kokki ei kerkiä). Entisen heitin mäkeen kun jäin elakkeelle 11 vuotta sitten.. Voivoi..mitä listaan sais vielä?

Keittiöön pino keittokirjoja sitä kokkia varten, ( vaikka mulla on niitä vino pino jo ennestäänkin .)

Uusia vaatteita. Ovat mokomat kutistuneet kaapissa ja varastossa ja nyt ei ole mitään päällepantavaa! Ai niin, mutta komeroitahan pitikin olla  sitten lisää.lisää..

Pikkuhiluja
Onhan se nyt sanomattakin selvää, että ei tyttö ilman paksua kukkaroa voi olla!
¤
Tällaista. Ihan vaatimatonta.
Mitähän tähän haasteeseen vastaisi Una ja Harakka?
Heitän pallon sinne suuntaan..

4 kommenttia:

Una kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Unelma kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Harakka kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anna kirjoitti...

Joo, minä silloin tunaroin ja kaikki ihanat kommentit lensi avaruuteen kuin pyryharakat.
Minun vika, minun vika. Opittu on!

Noihin toivomuksiin voin nyt sanoa että uskokaa tai älkää..suurin osa on toteutunut!
Niin.ja arvatkaa onko se ihanaa...? ON. Kun oikein toivoo, niin se toteutuu.

Tuorein postaukseni

FLUNSSAAA...

Ruska on mennyt ruosteeseen, ainakin täälläpäin. Tarkoittaa että sade on syönyt värejä ja tuuli pudotellut jo lehtiä maahankin.  Talven tulo...