perjantai 12. maaliskuuta 2010

PUTIPUHDASTA HÖYRYPESURILLA

Posted by Picasa
Auringon myötä alkaa kevätsiivouksien vimma.
 Koko sessio kuluttaa omia, sekä läheisten hermoja, pinna kiristyy kaikilla ja väsymys on uurastuksen palkkana. Kun ikää karttuu, alkaa miettiä ulkopuolista apua siivoukseen kun itse ei jaksa. Itsekkin jo ehdin miettiä siivoojan palkkaamista, mutta heureka!
Poika vihjaisi että hänen entinen naapurinsa oli hankkinut höyrypesurin ja nyt on kuulemma liiankin siistiä. No. Minähän olen uusille utelias, ja otin selvää vehkeestä.
 Nyt olen eilen jo testannut sellaisen itselläni ja totta se on.HELPOSTI PUHDASTA tulee.  Paljas vesi, sitäkin  vain puoli kannullista. Pelkäsin sitä kovaääniseksi, mutta eikö mitä- leppoisa mukava ääni. Höyrypesurilla voi pestä käytännössä kaikkea. Lattiat, lasi ja keraamiset pinnat,patterit, Vesihanojen juuriin helposti kertyvä musta irtoaan simsalabim! Ulottumattomissa olevat nurkat ja hellan nappulat. Kaikkiin näyttää olevan tosi hieno juttu. Ennen näitä vehkeitä oli vain ammattikäytössä.
Mistäkö ostin?  Net Anttilasta ja merki on HOME-TEK.

8 kommenttia:

♥ Hannelen paratiisi kirjoitti...

En ole kuullutkaan... Meillä on keskus-imuri, tomut ulos.

Anna kirjoitti...

Tuo oli hyvä juttu meilläkin mutta vinkkinä annan että putsaa ja kuivaa käytön jälkeen huolella! Meillä jämähti jotain sinne putkeen ja eipä enää höyryä tullut.

Anonyymi kirjoitti...

Olen tuollaisesta haaveillut, mutta miettinyt että tekeekö hallaa joillekin pinnoille tuo kosteus?
t. Tuisku

Anna kirjoitti...

Annalle: Kiitos vinkistä. Pitääpä kuivata käytön jälkeen.
Tuiskulle: No en perkettilattiaan laittaisi, mutta nahkatuolikin kesti, vaikka pelkäsin nahan arkuutta. Pitää ainakin kokeilla pieneen alaan ensin kun uutta materiaalia alkaa käsitellä.

Harakka kirjoitti...

No toihan olisikin kätevä juttu. Toimiiko se muuten samalla imurinakin.?
Pitääpä tutkailla asiaa..

Anna kirjoitti...

Harakalle: Ei ole imuri, vaan on imuroitava ensin tarkkaan, sillä pölyt kertyy ohueen, vaijerimaiseen letkuun ja se silloin menee tukkoon. Sitä on vaikea puhdistaa kun on niin ohut. Silloin se on entinen vehje.

arleena kirjoitti...

Tämä sopii meillekin.

Anna kirjoitti...

Tytär juuri soitti, että patjat käsitelty ja kehui hänkin kovasti..puhdasta oli patjoista tullut..innolla nyysää kaikki mahdolliset. Vielä ainakin toimii! Pitää vain muistaa kuivata käytön jälkeen..kaikki koneethan pitää kuivata kun tekemisen lopettaa? Pesukoneet, imurit ym..

Tuorein postaukseni

FLUNSSAAA...

Ruska on mennyt ruosteeseen, ainakin täälläpäin. Tarkoittaa että sade on syönyt värejä ja tuuli pudotellut jo lehtiä maahankin.  Talven tulo...