lauantai 27. maaliskuuta 2010

PÄÄSIÄISEN VALMISTELUJA..

Posted by Picasa
Keittiössä alkaa Pääsiäisen valmistelut. Kauppakassi pullistelee kausiherkkujen painosta. Kanaloissa munat häviää heti kun kana sen ehtii pyöräyttää...  Rahkaa, munia,  rusinoita ja  persikkaa. Niistä syntyy pääsiäisen herkku oiva. On lauantaiaamu ja kahvi juotu, lehti luettu. Aika lähteä hankkimaan rahkapiirakkaan se rahka, niin pääsen leipomaan. Tulos seuraavassa postauksessa sitten nähtävänä. Mukavaa lauantaipäivää !

4 kommenttia:

tuuluska kirjoitti...

Ajatukset karkaa jo pääsiäiseen. Tykkään mämmistä oikein paljon ja oon pinnistellyt enkä vielä ollenkaan ostanut, säästän sinne pääsiäisen pyhiin vaikka vaikee on kaupassa kulkea ohi ^^.

Sulla on monta blogia, kävin muitakin katsomassa. Rahkapiirakka olis nyt kyllä aika herkkua ^^.

Anna kirjoitti...

Tuuluska: Kiva että olet eksynyt sivuilleni täällä blogiviidakossa. Koska kirjoitan paljon, katsoin viisaammaksi kohdentaa aiheen omaan blogiinsa, joten niistä löytää helpommin, mitä etsii. Hyvää viikonloppua Sinulle!

Yaelian kirjoitti...

Mmm,rahkapiirakkaa! Rakastan pääsiäisen visuaalista,värikästä ilmettä.Täälläkin alkaa juutalainen pääsiäinen ylihuomenna,mutta se on erilainen.

Harakka kirjoitti...

Kiva, kun tulee pääsiäinen, pitää vaan kanssa jotain pääsiäistä leipoa.
Mutta ootan nyt, sun leipomusohjetta, jos vaikka ihastun siihen.
Jotain sellasta rahkajuttua olenkin koittanut katsella.

Tuorein postaukseni

FLUNSSAAA...

Ruska on mennyt ruosteeseen, ainakin täälläpäin. Tarkoittaa että sade on syönyt värejä ja tuuli pudotellut jo lehtiä maahankin.  Talven tulo...