Aterian päätteeksi sitä aina jää kaipaamaan jotain raikasta.
Rasvaiset, suolaiset ruuat vaatii vastapainoksi kevyttä ja raikasta.
Kaivoin viimeiset mansikat ja puolukat pakkaslokerosta ja kiisseli oli heti kiikarissa.
Lopuista marjoista leivoin, yllätys, yllätys-rahkapiirakkaa.
Piirakkaan tuli kyllä liian vähän sokeria, ja niinpä annoin piirakan
sokerittomille mukaan- oli kuulemma sopivasti sokeria vähän...
Kiisseli on tosi helppo tehdä, vettä, marjoja, sokeria ja suurustamiseen perunajauhoja 2-3 rkl.
Sitten antaa kiisselin vähän hymyillä levyllä= kuplia, ja voila! Valmista.
Jäähdyttää ja nauttia kylmänä. On hyvää mannapuuron, jäätelön, ja ( kaurapuurokin käy) kanssa aamupalana tai pelkkänä kiisselinä jälkiruokana.
2 kommenttia:
Kiisselit on hyviä, niitä mäkin aina joskus teen, kun lapsia on kotona käymässä.
KLiisseleistä parempaa en tiedä.
Lähetä kommentti