- 1 punainen ja 1 keltainen paprika
- 100 g kirsikkatomaatteja
- 1 rkl hienonnettua tuoretta basilikaa
- 2 rkl balsamiviinietikkaa
suolaa ja vasta rouhittua mustapippuria.
1
Paahda paprikat uunissa 200 asteessa 25 minuuttia, eli kunnes niiden pinta on tummunut. Peitä kelmulla kulhoon ja anna jäähtyä.
2
Kuori jäähtyneenä, halkaise paprikat ja poista niistä kanta ja siemenet. Kuutioi.
3
Paloittele kirsikkatomaatit. Sekoita keskenään paprikat, kirsikkatomaatit, basilika ja balsamiviinietikka.
Mausta seos maun mukaan suolalla ja mustapippurilla.
Salsa maistuu parhaalta huoneenlämpöisenä.
Tästä tulee 4 annosta ja kaloreita yhtä annosta kohti tulee 30 kcal.
3 kommenttia:
Tästä tulikin vähän kaloreita!
Mutta mistä löydät nämä hyvät ohjeet aina!`?
Millä saisi miehen vielä syömään kasviksia?
Jaa jaa ne miehet! Entäs jos piilotat kasvikset vaikkapa lihapulliin: keität ja muusaat hienoksi. Laitetaanhan perunaakin niin! Hieronpa älynystyröitä tuolle ongelmalle..
Toi onkin muuten ihan hyvä idea, pitääpä kokeilla!
Lähetä kommentti