torstai 18. joulukuuta 2008

HANSUN JOULU

 
Aamulla herätessään Hansulle tuli mieleen velipojat. Oli nääs ollut puhetta että ne tulisivat tänne täyshoitoon kun isäntäperheet suunnittelee Joulun ajaksi lomaa jostain lämpimästä maasta. No menköön vaan, me ollaan velipoikien kanssa tuumanneet tämän jo valmiiksi ja metkuja ollaan jo suunniteltu, ainakin pikkuisen.
Oma emäntä on jo rahdannut sapuskaa, joka toivottavasti riittää. Jos ei riitä, niin pitää sitten kerjätä ruokapoydästä
jouluaterialla lisämurkinaa.
Hansu rapsuttelee ruokakupille jossa onkin koiranmurot valmiina. Niitä kun aamulla rapsuttelee hampaissa, niin ei illalla tarvitse alistua siihen inhottavalta tuntuvaan juttuun jota ihmiset sanoo hampaittenpesuksi. Meikä ei siitä tykkää yhtään.
Vielä kun lipittää raikasta vettä päälle, niin onkin aika siirtyä postin pariin. Jospa ne veljet ois jotain postia laittaneet. -Ahah, onhan siellä. Ja kortteja kauemmas muuttaneilta koirilta. Toivottelevat hyvää joulua ja meheviä luita. Pitääpä vastailla ja sitten onkin ulkoiluttaminen tuota emäntää. Silläkin reissulla tulee luettua monet postit,
viestittäminen on minulle se tärkein asia, mutta siinä sivussa se tuo emäntäkin kävelee.
Alkaa se sitten jo ramasta, ja on aika ottaa päivänokoset.
( jatkuu huomenna)
Posted by Picasa

2 kommenttia:

auringonkukka :) kirjoitti...

kyllä meillä on jo ihan täydet joulu säpinät menossa! lahjat on jo hankittu ja kuusi käyty!! OIKEIN IHANAA JOULUA SINULLEKIN!

ihana tuo koira nukke!!

Harakka kirjoitti...

Kivan näköinen koiruli sulla!
Koirissa on sekin kivaa, kun ne antaa sulle remmin, ja vie sut lenkille!

Tuorein postaukseni

FLUNSSAAA...

Ruska on mennyt ruosteeseen, ainakin täälläpäin. Tarkoittaa että sade on syönyt värejä ja tuuli pudotellut jo lehtiä maahankin.  Talven tulo...