Tarvitset vaaleaa leipää viipale per syöjä.Puolikiloa kanttarelleja sekä,seka- tai kasvissuikaleita pakastepussillisen...
muut tarpeet:
voita kuullottamiseen
1/2 tl suolaa
1/2 tl mustapippuria
kevätsipulia tai 1/2 tl valkosipulirouhetta
1 tl kuivattua tilliä
2 dl Valion Cokos&Lime ruokakermaa
Kuorrutukseen kermajuustoa.
1
Kuullota voissa kantarellit niin että neste kuivuu, lisää mausteet ja kasvikset.Lisää ruokakerma ja anna kypsyä välillä sekoittaen kunnes
seos on kasvikset ovat kypsyneet. Tarkista maku.
2
Pinoa sakea seos leiville ja peitä kermajuustolla.
Paista 150 asteessa kunnes juusto on saanut kauniin värin.
Tuoksu jo lupaa hyvää eikä voi sanoa kuin että onpa hyvää!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti