keskiviikko 3. tammikuuta 2018

Loskakeliä ja dieetin alkumetrejä...

Niinpä se uusi vuosi vaihtui rakettien räiskeessä.  Rauhallisissa merkeissä vietin, eikä pauke häirinnyt yöuntakaan. Lunta ainakin satoi reippaasti, mutta nyt sataa vettä ! Lumihanget hupenee mitä saatiin.
 ... jäljet paljastaa...

 Luistimet ovat hylättyinä varastossa. Miten luistelee kun jäätä ei ole kuin tekojäätä ?

 Sumuista aamua metsän rajassa...

 Kevytsiivousta pyhien jälkeen.
Varsinainen siivous on 12. päivä. Silloin rynnistää siivouspartio huoneitteni kimppuun. Kyllä se helpottaa kummasti kun ei tarvitse äheltää... siivous on monitahoista liikettä joihin minä en enää kykene.
Samaan aikaan voin lähteä vaikka hitaalle sauvakävelylle, polvet sanelee millä vauhdilla. Kun kuulee noita somen kommentteja, joillakin menee polvileikkaus kuin ohimennen ? Minulla ne varmaa ovat sitten epäonnistuneet, koska meni monta vuotta toipuessa ja nyt kun ne ovat jo kuluneet, on kivutkin palanneet ?
Olisihan se ihanaa jos ei kävelykalusto olisi näin vaativaa. Rajoittaa, rajoittaa.

 Suojakeliä näyttää, sehän pitäisi olla Maaliskuussa nämä pitkät puikot ?

Tammikuu ! Sehän tietää sitä, että dieetti on kova sana. Niinpä minäkin jo kolmatta päivää katson minkä kokoinen annos on jonka syön ? Etsin ruokatarpeita enemmän HeVi osastolta kaupassa.
Alkaa se tuntua jo ! Nestettä poistuu, vessareissut on lisääntyneet... :-)
Yksi piirre tämänkertaisessa dieetissäni on. En nouse vaa `an päälle, vaan vaatteet ja oma olo saa kertoa, edistynkö ? Tämä on minulle kokeilu, katsotaan onnistunko?

Niinpä näissä merkeissä palataan seuraavalla kerralla.

T:  Maireanna

Ei kommentteja: