keskiviikko 26. huhtikuuta 2017

Köydenvetoa Talvi ja Kevät?


Olen parkkeerannut monta kertaa koneen ääreen että NYT kirjoitan Annan tupaan. Jostakin kumman syystä se on aina jäänyt? On ollut jotain muuta tai sitten vaan silmät ovat niin väsyneet, että ei jaksa olla koneen edessä. Minulle ihan painavia syitä. En puolustele yhtään.

Pikkuhiljaa jatkan " marittamista", se kun on minun jokakeväistä raivausta. Mistä niitä kertyykin kaikenlaista kamaa ? Nyt on ollut vaan tiukempi ote raivauksessa, paljon on lähtenyt Venäjän katulapsille. Ja kierrätykseen tietysti.

Luonto on taistelussa vuodenajasta, Talvi vastaan Kevät. Jopa päivän sisällä sataa joko vettä, räntää tai lunta. Kylmääkin on -3 astetta lämmintä ? Huhhuh, ja Vappu on ihan tuossa tuokiossa!Kukkien istuttamisella ei liene kiirettä kun tuo sääkin kummittelee? Tulppaanit ovat olleet nyt kiitettävän pitkäkestoisia ja luin jostakin että sipulit kannattaa säästää ja istuttaa pihalle.. Narsissit ja joulun Hyasinttikin kasvaisivat vaan, mutta annoin luvan nyt valmistautua pihamultiin. Uskomatonta minusta että joulukukka, Hyasintti, on ollut viherkasvina koko talven? En ole raskinut hävittää.

 Tyhjältä näyttää... vielä. Saa nähdä Vappuna?

 Sima on jäähtymässä kylmässä, munkkeja en itse leivo, ostan kaupasta valmista. Mutta ruokaan pitänee satsata omalla kädellä. Mutta ei hajuakaan, mitä teen?

Nyt alan tosissani kaivella ruokaohjetta ja sitten kauppaan... Moikka.

Hauskaa Vappua

Maireanna

1 kommentti:

Unelma kirjoitti...

Hauskaa vappua!

Tuorein postaukseni

FLUNSSAAA...

Ruska on mennyt ruosteeseen, ainakin täälläpäin. Tarkoittaa että sade on syönyt värejä ja tuuli pudotellut jo lehtiä maahankin.  Talven tulo...