torstai 29. joulukuuta 2016

Vuosi loppuu.. mitä jäi käteen?

 Vuosi tekee loppuaan. Vaistomaisesti katse käy taaksepäin, menneeseen. Mitä jäi vuodesta mieleen? Ainakin maailman ilmapiiri on muuttunut jännittyneimpään suuntaan? Usa saa presidentin josta ei saa selvää, onko lintu vai kala? Kaikki ovat varpaillaan mitä tuleman pitää..

Henkilökohtaisella tasolla terveys on mielestäni parempi vuosiin.. Jos menee ensi vuosi näinkin, niin se olisi aika hyvä juttu.
¤
Joulukoristeet alkavat harveta näkyviltä, otan niitä vain vähitellen pois.. ja loppiaisena häviää viimeisetkin komeroon. Tänä vuonna laitoinkin niitä paljon vähemmän esille..

 ... tämä Öttiäisparvi sai luvan päästä esille tänäkin vuonna. Monenlaista väkeä kokosin ryhmäksi.

 Kun katselee mennyttä aikaa taaksepäin, muistaa vielä viime talvena tämän. Parveke lumen vallassa. En tykännyt yhtään.

 Kyllähän ne kesäkukat taas tykkäsi avopartsista, tottakai. Toissa kesänä...

 ... viime kesänä!

... Ja taas sitä lunta ! Tintit kävi syömässä jos jaksoin lunta luoda kupin päältä.
¤
¤
Tänään päätin olla vähän kokkina ja piilotin piirakkapohjaan suolaisia juustoja ja ajattelin kokeilla vielä suolaisia juustotankoja oman mallin mukaan. Mutta niistä sitten seuraavassa postauksessa...
Nyt alkaa kahvihammasta kolottamaan joten taidan keittää kupin kahvia kahvikoneella. Vaikkapa höystettynä minttusuklaalla.

Palaillaan!

Maireanna

2 kommenttia:

http://tuijankortteilua.blogspot.com kirjoitti...

Mä olen kans vienyt jonkin verran joulujuttuja pois. Ens viikolla aion viedä loput. Lumi on kyllä sellainen kun sitä tulee änkee se mistä kolosta vain. Ihania kukkia kesällä oli parvekkeella.
Pian ollaan taas kesässä.

Unelma kirjoitti...

Onnellista Uutta Vuotta!

Tuorein postaukseni

FLUNSSAAA...

Ruska on mennyt ruosteeseen, ainakin täälläpäin. Tarkoittaa että sade on syönyt värejä ja tuuli pudotellut jo lehtiä maahankin.  Talven tulo...