perjantai 18. joulukuuta 2015

Vielä on viisi päivää kiirettä ja kuhinaa...

 Joulu hiipii lähemmäs ja lähemmäs.. oletko valmis? No en ole! Vaikka joitakin pakollisia onkin tullut tehtyä, itse joulufiilinki on tiessään.. ja yksi syy on tietysti tuo pimeys. Tänään on kuitenkin luvassa lunta, ehkä se joulumielikin siitä kohenee..

Kaupungilla kaupoissa kierrellessä näkee sen epätoivoiselta tuntuvan taistelun apatiaa vastaan, kullan kimallusta, hopean hohtoa.. mutta ihmiset näyttävät olevan nyt varovaisempia ostosten suhteen. Onko se sitten viisautta vai pakon sanelemaa, mutta tarkkasilmäisenä huomaan muutoksen. Ei osteta kuten ennen.
 Esillä olevat tavarat ainakin houkuttelisi.. Laita minut kassiin!

 Paradoksaalista vai muuttuvaa aikaa kuvaa se, että  minä vein kassillisen omia kirjojani kirjaston kierrätyspisteeseen..  olen vienyt jo monta kertaa. Sieltä muut löytävät sitten itselleen tai toiselle ilmaisen lahjan. (Valikoin vietäväksi  hyviä kirjoja.. joita en enää itse lue ) Kirjat ovat kalliita ostaa, siksi kierrätys idea kirjastolla on loistava idea. Vielä kaapissani on useampi keikka tehtävänä, on vaan sellainen olo, että haluan jättää kirjahyllyyni vain niitä tärkeimpiä.

Mutta kuinka ollakkaan, samalla reissulla hivellän jo uusia kirjoja? Onneksi sain jarrut päälle, ei nyt! Ei tällä kertaa.

 Tonttupoika on jo asemissa, vahtii eteisessä tulijoita...

 Pullakranssi leivottu ja viety pakkaseen.

 Kuusikin koristeltu.

 Itse pukinmuori peilailee..

 Tonttula on tämän joulun levossa..

 Hallista haen joulukalan.

 Killimaarian viime joulun ihmettelyä.
Tänä jouluna uudet paketit...


Näillä kuvilla tervehdin teitä ja toivotan
Hyvää ja Iloista Joulua!

Maireanna
2 kommenttia:

Riitta Sinikka kirjoitti...

♥ihana muori peilissä. ja jouluista tunnelmaa!

Carita kirjoitti...

Kyllä taitaa joulupukin säkki olla monella perheellä kevyempi, kuitenkin se poikii hyvää: tarkemman mietintämyssyn alla tehtyjä ostopäätöksiän, Kaamosta vastaan tonttuhattu päähän ja tonttumieltä arkeen ⛄🌞😻🎅 Hyvää joulua kaikille lukijoille

Tuorein postaukseni

FLUNSSAAA...

Ruska on mennyt ruosteeseen, ainakin täälläpäin. Tarkoittaa että sade on syönyt värejä ja tuuli pudotellut jo lehtiä maahankin.  Talven tulo...