keskiviikko 15. tammikuuta 2014

A- on samaa kuin aamupuuro.

 Kaikenlaisen uuden oppiminen vie aikansa, ja suurin ajansyöppö oli nyt minulle  uusi kannettava ja sen käyttöjärjestelmä.  Onneksi se alkaa näyttää tutulle kun avaa koneen..joten voin  alkaa miettiä tänne sitä tammikuun teemaa..Terveellisiä aterioita ja elämäntapaa.. Hmh. Ei helppo nakki.

Aloitan ihan alusta, eli A:stahan kaikki alkaa?

Aamupuuro.  Niitäkin on jo markkinoilla monia merkkejä,  pika- ja sitä perinteistä keittämistavalla olevia hiutaleita. Monivilja- kaura- vehnä- ruis..niitähän löytyy joka vatsan nälkään..
Oma aamupuuroni on enimmäkseen moniviljaa ja perinteisellä tavalla haudutettuna. Sekaan menee mitä kaapista löytyy milloinkin. marjoja, hedelmiä, ja jos ei ole niitä, niin ..sokeria ja kanelia, niin ja voisilmä tietysti pitää olla. Mehukeittoa tai maitoa.
Jostakin luin että jos aamupuuro ei pidä nälkää puoleen päivään, niin kannattaa kokeilla sitä tapaa, lisää puuroon raejuustoa?  (Vinkkaan vaan että opettelua vaatii. Ei ihan herkku, minusta ainakaan..) Mutta siihenkin tottuu kuulemma pian ja peräti tykkää?

Tuossa yläkuvassa minun aamiaiseni, lääkkeitten kera. Vain kaksi on oikeita lääkkeitä, loput ovat vitamiineja ja Omega kolmosta. Päätin satsata nyt vitamiineihin tämä ikä syö voimavaroja varmaan enemmän kuin ennen.

Aamupuuron vai vitamiinien ansiota, mutta alkaa pikkuhiljaa tuntua  olo paremmalle.
 Kun aurinkokin on nyt näyttänyt ensimerkkejä  olemassaoloonsa, niin kevättä kohti tuntuu lupaavalle mennä.

 Tammikuu on meillä synttäreillä merkitty moneksi  päiväksi
. Kolmet synttärit  viikon sisään.
Onneksi yksi kakku riittää kaikille päiville
ja herkuttelukin jää siihen,- toivottavasti..


..näistä jäljistä päätellen nälkä on ollut pupullakin..
Syöminen on lämmönlähde jokaiselle, niinpä.
¤
Olin muutamanpäivän poissa kotoa ja nyt sitten on vähän kotihommia odottamassa.
Sitten, syvennyn blogeihin, lukemaan ja kirjoittamaan.
Nähdään pian!

Maireanna


Ei kommentteja:

Tuorein postaukseni

FLUNSSAAA...

Ruska on mennyt ruosteeseen, ainakin täälläpäin. Tarkoittaa että sade on syönyt värejä ja tuuli pudotellut jo lehtiä maahankin.  Talven tulo...