sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Kekkereitä syksysäitä......

 Mikä helpotus! Tytär leipoi ja paistoi. Itse en olisi oikein jaksanut tehdä sitä rumbaa.. Ja olen ollut kuin pissi sukassa :-), hiirenhiljaa, että jospa ei ihan hirveää ryntäystä tulisikaan.
Kahvitellaan vaikka sitten syssymmällä? Kun kunto on parempi. 

Harakka antoi hyvän vinkin: Kinkkupiirakkaa! Tosiaankin, olin sen aivan unohtanut.. Niinpä kilttinä entisenä tyttönä leivon huomenna kinkkupiirakkaa, sillä suolainen taitaa olla in kahvipöydässä? Miksi se ei minulle aiemmin tullut mieleen..?

 Huomenna on verhojen vaihto, pintasiivous ja se piirakan teko. Pientä kiirettä pitää...

Vieraita on jo käynyt, hm..kiva oli tavata pitkästä aikaa. Koska oli teenjuojia, niin kattaus oli sen mukainen kuten näkyy..

 Kukkia on tullut ja osa on jo kuivumassa. Sitten ne kestää pitkään. Miksiköhän ruusut menee hyvästä hoidosta huolimatta ohi jo noin viikossa? Kauniita, mutta niin lyhytikäisiä.

 Nopeasti liikkuvat pilvet heittää sateenkaaren mennessään. Sitä vettä on tullut,  tämänsyksyn tarpeiksi. Ja kun aina on kosteankoleaa, flunssatkin ovat liikkeellä. Se sain minäkin ja oikeastaan on ollut ylä-alamäkeä koko  olotila. Välillä ei tarkene kuin saunassa ja välipäivänä saa tehdä näitä pippalohommia. Onneksi. Hunajaa kuluu, kohta olen kai mehiläinen? Surrur...
Ja sää kun on vaihteleva, pilviä taivaalla aina. Aurinko yritti paistaa illalla, mutta jaksoi antaa väriä vain pilven ylle. Tuli kiire ottaa kamera esille, sillä näkymä kesti vain hetken.
Katsokaa!
Kyllä kurrella on iso apaja tuon kuusen latvassa!
¤
Sunnuntai-ilta alkaa lähestyä. On aika sytyttää kynttilä.
Teetä pannuun, 
Tiikerin päiväunta.
Tämä ilta löhöten, mutta huomenna, 
silloin on se viimeinen päivä tätä vuosikymmentä.
Tökkii tuo ajatuskin.
En 
halua
 vanheta.
¤

3 kommenttia:

Hannelen paratiisi kirjoitti...

Hieno tytär! Onnea!

Harakka kirjoitti...

Sun kelpaa, kun tyttäresi on sua autellut. Ja hienoja kuvia olit napsinuit hienosta sateenkaaresta ja punaisesta pilvestä!
Mutta kelpaa, vaikka vanhenee, niin mieli pysyy aina vaan nuorempana, hi!

Una kirjoitti...

Olipa ihanaa kun siulla oli apuja. Miun edellinen kommentti ei ollutkaan jäänyt tänne...

Onko siulla lasitettu parveke? Jos vie kukat yöksi sinne, ja tuo taas päiväksi sisälle, saat ne kestämään näin syksyllä ainakin, noin parisen viikkoa. =)


Onnea vielä tätäkin kautta. =)

Tuorein postaukseni

FLUNSSAAA...

Ruska on mennyt ruosteeseen, ainakin täälläpäin. Tarkoittaa että sade on syönyt värejä ja tuuli pudotellut jo lehtiä maahankin.  Talven tulo...