torstai 7. kesäkuuta 2012

Pakkaushommissa..Pakkaaminen vain kiihtyy..kohta jo alkaa tulla oloa että eikö tämä koskaan lopu? Roskiin ei ole paljonkaan irronnut, mutta silti, on sinne jotain kuitenkin mennyt. On vaan niin pieni tämä tila jossa yrittää viimeiset viikot asua ja samalla pinota laatikkovuorta. Se alkaa tuntua vaikealle yhtälölle.

Keittiö on saanut olla heittiöllä, laatikot ja hyllyt  tyhjenee sielläkin. Suuhun pitää etsiä äkkiä jotain, jotain. Yllättävän nopeasti verensokeri alkaa piiputtaa nollaa? Mutta kun ei malttais, ois vielä tuo ja tuo tsekattava ennen laatikkoon laittoa! Nyt tuntuisi sille, että kun olis oma ruuanlaittaja, se olisi  aika hyvä juttu. Mutta myöhäistä se nyt on, ei jouda etsimään tähän hätään.

Siitä verensokerin heittelystä:
Ennen en ole edes huomannut koko  tällaista ongelmaa. Mutta eihän se laiskottelijalla tulekkaan eteen, sillä  normioloissa päätoimi kun on - syöminen :-) No ei vaineskaan jos totta puhun. Sitä on vaan tasaisempaa elämänmenoa ja tankkaa ensimerkeistä.

Tytär toi yllätyksenä tällaisen t-paidan johon oli painattanut tämän blogin ja napannut kuvaksi yhden minun työn.. Lippis ja avaimenperä ovat samaa aihetta. Aika kiva juttu ja on todella uniikki!
Tuli mieleeni että jos joku sitä myös haluaisi niin voisin painattaa? 


Nyt tulee taas kiire pakkaamaan sillä eilen jäi väliin kun kävin IKEAssa. Katselin sillä silmällä että mitä uuteen kotiini sieltä haen. Pikkurahalla. Sieltä löytyy vaikka mitä ihanaa astioista verhoihin ja kalusteisiin. IKEA avattiinkin tänne kreivin aikaan, kun  muuttokin sattui minulle sopivasti, kreivin aikaan..

Hups, hups, nyt moikka vähäksi aikaa..ja
toivotan kauniita grilli-iltoja kaikille!

Ei kommentteja:

Tuorein postaukseni

FLUNSSAAA...

Ruska on mennyt ruosteeseen, ainakin täälläpäin. Tarkoittaa että sade on syönyt värejä ja tuuli pudotellut jo lehtiä maahankin.  Talven tulo...