tiistai 23. joulukuuta 2008

HANSUN JOULUTERVEHDYS

 

No voi! Mitenkähän meidän joulunvieton käy? Emäntä ratkesi kipeäksi. Yskii ja pärskii ja ääni mörisee kuin äkäisellä kissalla? Minun piti kipasta hakemassa kellarista lentsua vartavasten syksyllä pullotettua mustaviinimarjamehua.
Apteekista haettiin kanssa roppia. Lisäks etsittiin Annan tuvasta se yskänroppi ohje. Niin, mutta se ois pitänyt tehdä jo valmiiksi aikaisemmin, että ois ollu nyt mistä ottaa...aina pitäis varautua, niin niin.
Velipojatkin on tänään tulossa. Kukahan niitäkin nyt jaksaa vahtia? Ne kun on aika villejä kylässä..mutta kyllä ne sitten kohta rauhottuu kun on paikat nuuskineet ja vieraat haukkuneet.
Aamulla ei löytynyt manteli heti, se olikin siinä kattilassa ihan toisessa laidassa kuin illalla. Niinpä tietysti, emäntä toi kattilan pöytään väärin päin!
Nyt pitää alkaa pukeutua juhlakamppeisiin sillä kohta pojat tulee.
Mitäpä tässä muuta, kuin toivottelen kaikille toilailujani seuranneille oikein HYVÄÄ JOULUA ja ONNELLISTA UUTTA VUOTTA!

Sen pituinen se.
Posted by Picasa

3 kommenttia:

ekku kirjoitti...

hyvää joulua sinnekkin

Harakka kirjoitti...

Toivotaan emännällesi pikaista paranemista, ja kurja, kun emäntä väärinperin laittoi kattilan, mutta ehkä ensi jouluna saat sen mantelin!
Kiva satu oli tämä, ja Hyvää Joulua ja Onnellista Uuuttavuotta sinulle ja pojille ja tietenkin Annalle!

Kmsu kirjoitti...

Erittäin hyvää joulua!:)

Tuorein postaukseni

FLUNSSAAA...

Ruska on mennyt ruosteeseen, ainakin täälläpäin. Tarkoittaa että sade on syönyt värejä ja tuuli pudotellut jo lehtiä maahankin.  Talven tulo...