tiistai 7. lokakuuta 2008

OMPPUPIIRAKKA

Iltapäivän kahvihetki kaipasi taas hyvää,- niinpä katsaus komeroon.

Tarpeita löytyi ja siitäkin tuli oma sävellys sävellajissa sitä sun tätä. Pirkan piirakkapohjasta nopea -vain desi vettä pussilliseen piirakkaaineksia. Kaulin vuokan kokoiseksi ja laitoin odottamaan täytettä.

Täytteeseen maukkaita kotimaisia omenoita viipaloituna.
Kermaviiliä purkki, 1 muna, 1 dl mansikanmakuista kuohukermaa ( oli kekkereistä jäänyt yli), kanelia, vaniljasokeria. Niin ja ripottelin auringonkukan siemeniäkin
omenoitten päälle ennenkuin kaadoin kermaviili-kerman viimeiseksi.

Paisto: Pohjaa kannattaa paistaa hiukan ensin ennenkuin lisää omenat ja kermaviiliseoksen.

Paistoaika noin puolituntia, mutta aina kannattaa kurkata.Paistolämpö: 200 astetta.
Posted by Picasa

1 kommentti:

Hilkka kirjoitti...

Tuleepa ihan vesi kielelle. Pitäisi itsekkin piirakka tehdä, kun omppuja on pihalla aika paljon.

Mukavaa syksyn jatkoa sinulle ja kaikkea hyvää!

Tuorein postaukseni

FLUNSSAAA...

Ruska on mennyt ruosteeseen, ainakin täälläpäin. Tarkoittaa että sade on syönyt värejä ja tuuli pudotellut jo lehtiä maahankin.  Talven tulo...