torstai 16. lokakuuta 2008

ITALIALAISET KERROSLEIVÄT

Piuhat on saatu ojennukseen ja singaali taas normaali- melkein.Tämä uusi digitekniikka
halkoo monen hiuksia, niin myös täällä Annan tuvassa.
Lohturuuaksi väsäsin tällä ohjeella iltapalan. Tarvitset:

- 6 kpl vaaleaa leipää viipaleina ( ohje kuudelle)
- 4 rkl kevytmajoneesia
- 1 iso pihvitomaatti
- 6 viipaletta mozzarellaa
- suolaa,pippurirouhetta
- 1 sipuli

1
Levitä leipäviipaleet leikkuulaudalle ja kauli ne kevyesti ohuiksi levyiksi.
Sivele puolet kevytmajoneesista.
2
Leikkaa tomaatti paperinohuiksi viipaleiksi ja painele ne talouspaperin päällä kuiviksi. Suolaa ne ja pippuroi. Hienonna sipuli hyvin hienoksi.
3
Levitä tomaattiviipaleet ja sipulisilppu kahdelle leivälle ja peitä päällystämättömillä
leivillä niin että voideltu puoli jää alaspäin.
4
Pane leikkuulauta painoksi leipäpinojen päälle ja paina kevyesti.
5
Leikkaa leipäpinot kahtia, jolloin saat täytettyjä leipäkolmioita.

VINKKI:Hienonna pieni valkosipulin kynsi kevytmajoneesiin mausteeksi.
Jos haluaa tuhdimpia, esim eväsleiviksi,kerrosten väliin pane myös kinkkuviipaleita.

Ei kommentteja:

Tuorein postaukseni

FLUNSSAAA...

Ruska on mennyt ruosteeseen, ainakin täälläpäin. Tarkoittaa että sade on syönyt värejä ja tuuli pudotellut jo lehtiä maahankin.  Talven tulo...