maanantai 10. syyskuuta 2018

Parasta aikaa !

Kuka arvasi  miten kuumaksi kesä kehkeytyikään ? En minä ainakaan..  Selvästi  en ole ihan niin kuuman kesän ystävä, voimat oli ihan nollissa.  Ihanaa että nyt on syksy, niin  sääkin on siedettävän lämmin mutta ei kuuma. Linnut pohtivat jo muuttoa näillä leveysasteilta etelään, syyskukat ovat valloittaneet torin. Uusi sato pursuaa torikojuissa. Tämä on mielestäni parasta aikaa vuodesta !

Nyt tuntuu että jaksaa taas, ideoita pursuu minunkin mielessä  ihan useampikin,  saa nähdä mikä niistä nousee päällimmäiseksi.

Ainakin se nousee pinnalle on komeroitten päivitys  kun ottaa esille talvivaatteita ja kesävaatteet menee  säilytykseen. Siinä on hyvä sauma taas alkaa Maritus , Sitä jos jatkaisi taas ? Tavaraa on liikaa -  taas, ahdistaa, mutta kun  tavaroista on niin vaikeaa luopua... on se kumma ?
Jospa nyt tekisin verrokkia siitä, mitä haaveilen ja mitä nyt on? Ja mitäkö haaveilen? Väljää, vaaleaa, tasot tyhjänä, ym ym.. Siitä tulisi raakaa,-  tunne pitäisi  jaksaa hiljentää.. huhhuh, tuntuu rankalle.
Olin lomalla Naantalissa ja siellä vietin viikon viiden tähden kylpylässä. Siellä nukuin sängyssä jossa oli huima ero omaan kotona. Oisko lähtökohta siinä? No viiden tähden paikaksi en kotona  ihan tavoittele, mutta jos lakanat vaihtaisi uusiin, se olisi ainakin  alku? Vai mitä .
 Tätä on nukkua  viidentähden lakanoissa....
 Kirjat joita jemmaan kesälukemistoksi, paljon hömppää, ruokaan liittyviä seassa. Ja sitten NE tärkeät !
 Tätä on nukkua kotona.

Kuukausisiivouksen olen jo ulkoistanut, joten saan keskittyä olennaiseen, eli mitä heitän pois, mitä jätän käyttöön, ( eli, olen käyttänyt )
Tätä aihetta siis aloittelen täällä, toinen aihe on ruuan ostotottumukset, siinä onkin seurattavaa tosissaan... koetan keskittyä siihen mitä ostan, mitään ei saisi jäädä jätteeseen.. huhhuh ! Nämä kaksi aihetta taitaakin riittää minulle alkusyksyn, jopa talven brojekteiksi !
Uusi päivitys tulee viikonlopuksi.

Katsotaan miten brojekteissa käy !

Maireanna

2 kommenttia:

Jael kirjoitti...

Kiva että nyt teillä säät jo mukavempia, oli takuulla tukalaa kun oli niin kuumaa.Täällä viileämpiä säitä saa vielä pitkään odotella, tosin nyt on pari päivää ollut hieman vähemmän kosteaa. Mukavaa syksyä sinulle:)

http://tuijankortteilua.blogspot.com kirjoitti...

Onneksi meillä on neljä vuodenaikaa. Silloin helposti tulee putsattua kaappeja ja hävittää ylimääräistä roinaa pois.