Mutta. Sovitetaan tähän postaukseen kuitenkin kalaa, mutta mädin muodossa.
Olen ostanut joskus kirpparilta PIPPURIPALETTI nimisen kirjan. Sisältö koostuu taiteilijoitten valitsemista ruuista, liitteenä kyseisen taiteilijan teos.
Valitsin kirjasta JUKKA MÄKELÄN suositteleman reseptin: SYLVESTERIN LEIPÄ. Hyvin yksinkertaista, kuten sen kuuluukin olla..kävele taiteilijoitten suosimaan ravintola KOSMOKSEEN.
Tilataan Sylvesterin leipä joka sisältää nämä ainekset:
-Tummaa leipää
-Päällä mätiä, paljon,
-Hyvää sienimuhennosta,
( mielellään korvasientä, mutta eiköhän sesonkisienetkin käy)
-Juustoraastetta.
1Leipä paahdetaan. Päälle ruokalusikallinen kylmää mätiä
Mädin päälle kokoa lämmintä sienimuhennosta
Juustoraastetta reippaasti päälle ja sitten kuumaan uuniin kunnes juusto on sulanut kauniin ruskeaksi.
Koristele appelsiinin lohkolla.
¤
On helppo kuvitella hämyinen taiteilijaravintola,
täällä vaikkapa Sampo.
Puheen sorinaa, tuttujen iloisia tapaamisia.
pöytään tilataan Sylvesterin leipää
lasi punaviiniä. Tunnelma katossa!
Ei hassumpaa..
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
VastaaPoistaKirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
VastaaPoista