sunnuntai 10. marraskuuta 2019

Blogin työstäminen alkaa olla vaikeaa..?

Koko sunnuntai on mennyt tieteen hyväksi, siis teknologian hyväksi. Tai, somen hyväksi...
Syytä etsitty siihen, miksi kuvat ei näy mutta kirjoitukset näkyy?
Kun ikää on kirjoittajalla ja ei ihan ymmärrä enää näitä koneita eikä uusia sovelluksia, niin jää sormi suuhun !Ei kyllä alshaimerkaan vielä vaivaa, niin totesi lääkärikin, onneksi.  Normaalia muistia tässä iässä kuulemma.
Kuitenkin huomaan että esim. lehden lukeminen on hitaampaa, kuvalehdet  tulee luettua " kuvina "
Mutta eihän minulla hoppua ole, vaan  aikaa on  paljon.

Otsikkoni lupaa siis että tämä on kokeilu, kokeilen siis sitä kuvan pysyvyyttä ja näkyvyyttä. Ilmoita jos ei näy. Jael onneksi kommentoi että ei kuvat näy ja sen ansiosta  korjaustelakka käynnissä !Talvi on ihan totta jo !


Keräsitkö näitä ?


Muistatko tämän?Lintubongari...Killimaaria kysyy:
näkyykö
?

Jännittää, näkyykö!

Maireanna

4 kommenttia:

Jael kirjoitti...

Nyt näkyvät kuvatkin:) Rapsutuksia kisulle:)

http://tuijankortteilua.blogspot.com kirjoitti...

Kyllä minä näin kaikki kuvasi kissiä myöden. Mahtavan kaunis orkidea.
Mä en kans ymmärrä näiden tekniikkaihmeiden päälle kovin paljon. Ongelma tulee niin taitaa meikäläisen sormi mennä suuhun.

Jael kirjoitti...

En tiedä tuliko kommenttini eilen perille,mutta kuvat kyllä nyt näkyvät

Beate56 kirjoitti...

Hei Maireanna. Olen joskus kirjautunut blogiisi lukijaksi ja sitten on kommentointi jäänyt. Muistan, että löysin tänne, kun etsin kalakukko ohjetta. Olen itsekin asunut Kuopiossa vuodet 1966-1978 ja nyt leskenä asustelen tässä lähikunnassa. Blogini aloitin terapiaksi, kun mieheni menehtyi yhtäkkiä työtapaturmassa. Tervetuloa käymään blogissani varjoistavaloon.blogspot.com
Eläkkeellä olen jo minäkin ja hitaasti blogiani päivitän. Kiva harrastus ja eräänlainen muistokirja, jonne voi palata itse katselemaan, mitä on tullut tehtyä tai missä on käyty.
Marraskuu on harmaa nyt, kun lumet lähtivät mutta joulua kohtia mennään ja jos kohta ostan vaikka joulukukan piristämään.