lauantai 6. huhtikuuta 2019

Kevät tulee, oletko valmis ?

Ensi viikko on jo Pääsiäisviikko!  Miten nopeasti aika kuluukaan? Mistä sen näkee...
No, ihan ensin huomaan sen siitä, että katson allakkaan, ollaan maanantaissa. Vai ollaanko?
Ei, nyt onkin jo lauantai. Minne ne päivät hävisi välistä?

Siis allakkaa on katsottu harvemmin kun eihän päivillä ole enää väliä.

Kello. Sitäkin säädeltiin taas, nyt kesäaikaan, vaikka lunta ja jäätä, plus hiekkaa / pölyä  saa hengittää niin että keuhkot rahisee...
Luonto heräilee, jää alkaa paeta rannoilta, sulapaikoille alkaa olla jo varauksia... lokit, sorsat alkavat miehittää sulapaikkoja. Tänään liverteli jo peipponen pitkät luritukset ja joutsenpariskunta toitotteli että lammelle ollaan menossa. Pesäkivi kutsuu...
Aurinko paistaa. Mieli tulee iloiseksi. Saadaan taas valoa ja lämmintä. ( ainakin olisi luvassa, perinteisesti)  Mutta saadaanko sitä, saattaa tulla vaikka viileä, pilvinen kevät?
Toivotaan sitä aurinkoista, vaikka se pölyn ja lian paljastaakin.
Otetaan yksi pilvinen päivä ikkunanpesupäiväksi, toinen siivouspäiväksi jolloin putsataan piilossa olevia paikkoja... komerossakin näkee nyt mitä se on syönyt!  Tehdään raivausta sielläkin.
Hyviä välineitä on kaupan kunhan vain satsaa niihin. Niin näyttää minullakin olevan että paikat tahtoo mennä sekaisin vuodessa vaikka kuinka maritin viime keväänä.  Kuukausisiivouksen olen ulkoistanut jo vuoden, mutta ikkunat aion kyllä vielä pestä itse, sillä minusta se on mukavaa puuhaa.  Pesue tietysti ei antaisi tehdä, mutta kun tykkään itse sen tehdä niin teen sen myös.
Eilen kävi tytöt siivoamassa ja kyllä nyt passaa Pääsiäistä odottaa..

Vaalit.

Vielä aikaa miettiä kelle äänensä antaa.... siinäpä miettimistä.  Kuka saa etujasi ajaa seuraavat 4 vuotta? Nitä ja näitä mietiskellen, hyvää viikon loppua toivotellen..

Maireanna.

Ei kommentteja: