maanantai 21. tammikuuta 2019

Mitä Tammikuussa?

Pakkanen edelleen paukuttelee nurkissa. Sitä uhmaten kannoin petivaatteet partsille tangolle tuulettumaan. Oli siellä kylmä !   Kyllä kirput ja pölypunkit sai nyt tuomion. ( Kirppuja ei taida olla onneksi enää  edes näillä leveysasteilla )  Komeroitten tutkimista, pienet torkut päivällä, tuolijumppaa illemmalla ja lenkkisaunaa.. siinä mitä  minun  maanantaipäivään kuului. Mielessä taka-alalla muhii ajatus että on päästävä Ikealle, on olkkariin lampunosto, sillä entinen alkaa vedellä viimeisiään. Tukeva jalkalamppu olisi etsinnässä. Toinen hankittava on kunnon patja, sekin löytyy hintaluokaltaan sopivana minulle Ikealta. Luulenpa että muutakin pientä tarttuu mukaan.
Ainahan sitä, on se sellainen kauppa ! Verhojakin katselen, saa nähdä löydänkö ?

 Ei ole vielä jääpuikkoja, ei ... Kuva on omasta arkistosta.

Vielä muutama päivä sitten puut oli päivän huurteessa.

 Nälkä  tulee työtä tehdessä.
Kodinhoitohommia, niitä riittäisi, mutta otan rennommin, teen ja huilaan sitten. Ei ole tavoitteena  8 tunnin päiväuurastus kuten joskus oli. Onneksi ikä antaa vapauksia...Olen jo vuoden jopa  palkannut siivouksen tekijät kotiini. Sekin niitä  iän tuomia etuuksia.


Mitähän jos huomenna paistaisin piirakoita? Maksakastike kumittelee myös taustalla, joten enhän minä siitä ajatuksesta pääse muuta kuin tekemällä ? Joten, perinteikkäitä tammikuun ruokia tulossa.

Siispä huomiseen !

Toivottaa Maireanna

Ei kommentteja: