tiistai 13. marraskuuta 2018

Marraskuuta ihmetellessä..

Heissan! Eletäänkö parasta syksyä vai myöhästynyttä talvea?  Onko tämä joku välikuukausi ? No, tiedä tuota. Allakka sanoo  että  ollaan jo puolessa välissä marraskuuta.


Tällaistako on sitten luvassa, pitkää syksyä, sumua, tihkusadetta, pimeää päivälläkin. Väsyttävää oloa, kosteaa koleaa.. tätäkö lupaa ilmastonmuutos? Jos ei tavat ihmisillä muutu? Olisi aika herätä tässä asiassa eikö vain?


Eikö olisi mukavempi herätä aamulla siihen että on pikkupakkanen, lunta maassa. Yö olisi nukuttu hyvin, oltaisiin virkeitä herätessä.
Saahan sitä haaveilla. Nyt on mennyt viikkokausia pyöriessä sängyssä levottomasti. Uni ei tule vaikka kuinka houkuttelisi. Herää aamuyöllä ennen postin tuloa. Lehti tulee kolmen jälkeen...
Päivällä ei päikkäritkään auta, sama nuutunut olo on silti.
Kaamosmasennus väijyy nurkan takana, ainakaan vielä ei kirkasvalolampustakaan  ole näkyvää apua. Niin.  Pitäisikö napsia purkista lisävitamiinia?  Auttaisiko se?
Lumi lumi tule tule jo!  Tulisihan se jos ei autojen pakokaasut sulattaisi sitä jo ennenkuin ne pääsee maahan asti.


Ei tipu, edes pientä kerrosta, valaisisi maisemaa. Ilostuisi ihmiset,, virkistyisi  joka ikinen !

Pieni tuli takassa,  olisi hyvä olla. Vaan kun ei ole.  Niitä puita poltetaan edelleen vaikka hiilipäästöistä puhutaan. Miten hyvälle tuntuikaan savun haju . Se oli niitä lapsuusajan hyviä tuoksuja se savun tuoksu. Nyt siitä pitäisi luopua.
Sauvat ovat olleet minun turvani nykyään, olivat mukana Naantalin kylpylässäkin. Niiden kanssa oli turvallisempaa katsella Vanhan kaupungin elämän menoa.
Joten, ei ihmeesti ole kuukaudessa tapahtunut,

Lunta odotellaan !

Ollaan yhteydessä...
Heippa!

Maireanna

4 kommenttia:

Jael kirjoitti...

Ohoh, luonto ei vieläkään osaa pysyä ajan mukana... IHmettelinkin sitä vihreyttä mitä oli Helsingin alueella matkani aikana. Tsemppiä kaamosväsymykseen; minäkin huomasin että olin Helsingissä paljon väsyneempi iltaisin kuin täällä, ja menin normaalia aikaisemmin nukkumaan.

http://tuijankortteilua.blogspot.com kirjoitti...

Kyllä täälläkin on aika sumuista ja vetistä. Aurinko piipahti yhtenä päivänä.
Lunta odottelen kans.

Harakka kirjoitti...

Tällaista tää nyt vaan on tänä syksynä ja kohta on joulukuu, eikä lumesta tietoakaan.
Vaikka meille jo ensilumikin tuli, mutta se meni yhtä äkkiä, kuin tulikin.
Mutta pimeetä riittää...
Mä täällä sairastelen ja poden sitä polvikipuilua edelleen...tietty se vanha selkäkipukaan ei päästä otteestaan.
Ja se päänsärkykin vielä, se jokapäiväinen, johon en apua tunnu saavan lääkäreiltä ainaskaan.
Mutta tällastä tää elämä vaan on, oon sen tullut huomaamaan, on kestettävä kivut sum muut vaivat, kun on tullut tähän ikään, höh!?
Mutta mulla on ollut blogiväsymystä nyt jo pitkään, ajatus blogin lopettamisestakin kävi mielessä, mutta olkoon nyt vielä kuitenkin se ajatus jossain taustalla...
Mutta jatketaan me vielä kuitenkin...kyllä se aurinko sieltä vielä tulee piilosta..kohta on joulu ohitse ja alkaa kevään odotus!
Hyvää joulun odotusta sinne sulle!

Maireanna kirjoitti...

Harakka: Et kyllä lopeta blogia ! Sitä ei sitten löydä mistään, minä olen sillä tavalla
hävittänyt ekablogejani ja nyt harmittaa.. Siksi Annantupa saa olla, kirjoitan milloin jaksan ja kun siellä on nuo ruokaohjeenikin niin kyllä se elää edelleen vaikka emäntä torkkuu ja odottaa koska se sinne taas ilmestyy... Blogiväsymykset menee ohi, miten lienee kun väittävät että ne vlogit on nousussa ? Siihen kotkotukseen en rupea minä ainakaan.
Joten me alkuperäiset bloggarit räpiskellään noiden vlogien kanssa lukijoista...
Mukavaa joulunalusaikaa kaikille tytöille,