Niinpä löysin taas itseni hellan äärestä ja tulos on tämän näköistä. Ainekset tulee tässä:
200 gr juoksevaa margariinia
2 dl hienoa sokeria
2 rkl kanelisokeria
2 tl piparkakkumaustetta
4 munaa
2 1/2 dl luumumarmeladia
5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
VUOKAAN
juoksevaa margariinia ja mannaryynejä ( voitelua varten)
1
Voitele vuoka valmiiksi. Uunin lämpö säädä 175 asteeseen. Sekoita kuivat aineet keskenään odottamaan.
2
Vatkaa rasva, sokeri, lisää munat yksitellen ripeästi vatkaten. (Jotta ei juoksettuisi, lisää lusikallisen verran vehnäjauhoja.)
Sekoita joukkoon luumumarmeladi ja jauhoseos.
3
Kaada kakkutaikina isoon jo voideltuun kakkuvuokaan ja paistele noin 45-60 minuuttia. Anna jäähtyä ja kumoa.
Voit kuorruttaa mielesi mukaan. Itse sokerikuorrutin( noin desi pölysokeria ja tippa vettä)
Tuli tosi mehevä kahvikakku! Herkkuhiiret testasi herkulliseksi maistiaisissa. Loput meni kiireesti pakkaseen Itsenäisyyspäivää odottamaan.
Otin tämän ohjeen heti talteen, on vähän erilainen, kuin olen tehnyt, tuli varmaan hyvää, vai mitä?
VastaaPoistaTuli mehevä ja jouluinen tuoksu levisi keittiöön.Suosittelen!
VastaaPoista