keskiviikko 22. kesäkuuta 2016

Juhannus on jo ihan kohta!


Aika juoksee vinhaa vauhtia, niinpä en ole ehtinyt tännekkään päivittämään kuulumisiani. Oikeastaan ei ole paljon tapahtunutkaan. Hiljaiseloa, terveyden sanelemana mennään. Joku päivä on vilkkaampi, toinen taas ei tehdä mitään. Mutta eikös se niin mene muillakin?  Paitsi tietysti nuorena päivään sisältyi tapahtumia enemmän kuin tunnit riitti? Joten voin lohduttaa että tulee se aika jokaiselle, että ihmettelee vain maailman menoa kiikkustuolista käsin....

Parvekkeeni on ollut lasitusmyllerryksen keskellä talvesta lähtien, mutta juuri nyt näyttää lupaavalle että saan ehkä juhannukseksi saan partsin juhlakuntoon. On vaan niin korkeat parvekkeet ja tuli paloturvalliset lasit, niiden asennuksessa tarvitaan kolme miestä . Ja kun sääkin on helteinen, on miehillä kuuma huki.

Lisää hulinaa aiheuttaa sekin, että tyttö muuttaa kuun vaihteessa. Siksi tavaroita on ilmestynyt sinne sun tänne, on täyttä! Mutta kyllä se helpottaa muuton jälkeen sillä muuttaa samaan taloon ja samaan rappuun. Aika metkaa vai mitä? 

Juhannus on kukkien aikaa yötöntä yötä, niinpä selasin arkistoani ja poimin kukkia sieltä tähän koosteeksi..

 Seitsemän kukkaa tyynyn alle...
 Kissankelloja....
 Mehiläisen mesiretki...
 Tuoksua kielojen..
 Särkyneitä sydämiä....

Toivotan kaikille!

Lupaan tulla juhannuspyhinä paremmalla ajalla...

Maireanna

1 kommentti:

Harakka kirjoitti...

Ihana juhannuspostaus täällä sulla!
Sitä Juhannusta tulin sullekin toivotteleen oikein paljon!
Nautitaan kesän hetkistä!