perjantai 20. marraskuuta 2015

Lunta lunta lunta, tralallaa.

Viikko on vilahtanut, ollaan jo perjantaissa!  Koko viikko on mennyt vähän raivaustöissä... komeroissa vaan, ei sen suuremmissa.  Ennen sanoin näitä töitä JOULUSIIVOUKSEKSI... Nyt ei tarvitse suuremmin raataa, jälkeä tulee vähemmälläkin. On se kyllä kumma miten sitä kuitenkin kertyy kaikenlaista " pärtöö" kuten tarpeettomasta rojusta sanotaan? On ollut roskikseen vietävää yllättävän paljon...

Ulkona sataa OIKEAA lunta! Tienoo valkenee. Jokohan päivällä ei tarvitsisi pitää täysvalaistusta?

 Ajattelin lähteä kaupungille tänään ja varsinkin huomenna. Huomenna siellä olisi Joulukauden avajaiset. Huomiseksi on ladattava kameraan uudet patterit että saa tuoreita kuvia jouluisesta kaupungista. Nuuskin tavarataloista ainakin talvitakkia siinä sivussa. Siis pitkää takkia! Vaatimuksina ainakin suuret taskut ja huppu. Värinä mieluummin ei tälläkertaa mustaa, vaan iloisen väristä, vaikkapa punaista? Eikä saa olla kallis!  Siinäpä tenkkapoota kerrakseen... etsitty on, on ...  Ei vaan ole vielä tärpännyt!

 Parveke heräilee, mutta on alkutekijöissään.  No mutta, kyllä se siitä vielä kaunistuu jahka pääsen kauppaan. Tai kiipeän yläkomerolle, siellä on joulukamaa koko hyllyllinen.
 Tämä " ikikukka asetelma" viehättää helppohoitoisuudellaan vieläkin.
 ( Onkohan minusta tulossa vanha?)
Kuva ainakin on...

Kynttiläasetelmat  ainakin  antavat sitä elävää liekkiä.
En niitä kuitenkaan sytytä vielä, vaan häippäsen nyt sinne kaupungille, moikka!

Maireanna

5 kommenttia:

Harakka kirjoitti...

Joskus kun hakee jotain määrättyä asiaa kaupoista ei sitten millään löydy, muttakun jälkeenpäin on tyydytetty asia jollain muulla, kun sitä juurihakemaa ei löytynyt, niin eiköhän se sieltä sitten seuraavana päivänä jo jostain jo löydykin ja harmittaa!!!
No haeppa vaan ne kellarissa olevat koristeet siihen asetelmaasi. ihan täydestä käyvät vielä tänä joulunakin, hi!
Hyvää marraskuuta sulle sinne!

annekatariina kirjoitti...

Lunta sataa edelleen, täällä on jo vähintään 10 senttiä. Kauniita asetelmia, väliäkös sillä että ovat vanhoja:)

Hyvä Mieli kirjoitti...

Toivottavasti mieleinen takki löytyi;) Ja yllätys oli taas kerran, että lunta tuli... Jotenkin sitä oli tuudittautunut ajatukseen, että ehkä joskus ensi kuussa vasta...

Maireanna kirjoitti...

Harakka: ja Annekatariina: Ei löytynyt vielä takkia! Näyttää olevan niin että kun ei ole mallia henkari, niin mustia tai liian kalliita löytyy vaan. Käyn torstaina vielä yhdessä liikkeessä, sitten luovutan ja kuljen edelleen siinä 7 v. vanhassa mustassa takissa.
Tonttuja ja enkeleitä alkaa ilmestyä sinne sun tänne, joten joulu tulee hiipien....

Maireanna kirjoitti...

Hyvä mieli: ...samat sinulle... ei takkia vielä vaikka lunta saatiin ja pakkanen kirii...
Uusi yritys takkikauppaan.