perjantai 25. tammikuuta 2013

Parsakaali-pinaattikeitto


Mainitsin tuossa edellisessä postauksessani tämän keiton.

Palaan ohjeeseen nyt ihan kuvan kanssa ja voin sanoa nyt 
että se oli  todella maukas keitto!
Tässä tarvikkeet ja valmistus herkulle:

250 gr parsakaalia
3 palaa pakastepinaattia
pieni pala tuoretta inkivääriä
suolaa maun mukaan
1 tl hunajaa
1 tl mustapippuria
2 dl rasvatonta maitoa

1
Kypsennä kattilassa parsakaali, pinaatti ja inkivääri.  Soseuta.
2
Lisää muut mausteet ja maito. Anna kiehahtaa  hiljalleen.
Maistele, lisäile mausteita mielesi mukaan.
3
Tarjoile kuumana
paahtoleivän kera.

¤
Laitoin  itselleni keiton päälle ruokalusikallisen raejuustoa ja pienen palan ruisleipää.
Oli hyvää, eikä Kilokyttä nurissut.

Nautinnollista päivällistä toivotellen

Maireanna

2 kommenttia:

Harakka kirjoitti...

Takuuvarmasti tämä keitto on hyvää!
Raakaaineet sen jo sanovat, koska tykkään parsakaalista tosi paljon.
Mulla vaan on rajoituksia pikkasen vihreän syönnissä Marevanin vuoksi, mutta pikkasen voin syödä kerralla kyllä.
Pitää kokeilla, ja on varmasti paahtoleivän kanssa hyvää ja kevyttäkin!

Maireanna kirjoitti...

Harakalle:
Sanovat tätä nuo viisaat
" voimaruuaksi "..
Mukavaa että annat joskus kuulla itsestäsi, mukavaa siksi, että kun on niin monta vuotta olleet blogikavereita, niin ollaan melkein jo " sukulaisia " eiks vaan?

Tuorein postaukseni

Juhannuksen aikaan pitäisi kukkien olla parhaimmillaan?

 Vaan ovatko? Kaikki on myöhässä kuukauden. Kevät jäi jonnekkin välille. Linnutkin huomasi sen. Onneksi läheisen torin koristeomenapuut k...