Lohta laitan mieluummin kuin kanaa, se on jotenkin kevyempääkin. Pariisin perunoita, kasviksia paloittelen ja ruskistan kevyesti voissa. Laitan joskus punasipulia myös ruskistumaan, mutta en siitä erikoisemmin välitä, joten mieluummin vaikka pari kynttä valkosipulia menee sekaan. Tilkka valkoviiniä ja kermaa, suolaa ja kasvikset ovat valmiit.
Lohen maustan suolalla, sitruunapippurilla, tillillä ja puristelen tipat sitruunamehua kalan päälle. Sitten vain uuniin nahka päällimmäisenä noin 15 minuutiksi.
Kun pöytään löytäisi vielä maljakkoon pajunkissoja, niin taitaisi olla valmista? SYÖMÄÄN!
¤
Päätin tehdä katsauksen tulevaan, eli Pääsiäiskattaukseen.Toinen osa tulee seuraavassa postauksessa, aiheena se mämmi, mitä se on? Toivottavasti saan kuvankin siitä herkusta ennenkuin syön sen..:-)
Tänään on jo torstai..äkkiä tuo viikko taas hupeni, huomenna on jo sauna-ilta. Ihanaa!
Mukavaa torstaita
toivotellen
ANNA
4 kommenttia:
Lähetä kommentti